Pencereye Sıkışan Kediyi Ordu İtfaiyesi Kurtardı

YAŞAM 06.09.2021 - 13:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2680+ kez okundu.
 

Pencereye Sıkışan Kediyi Ordu İtfaiyesi Kurtardı

Ordu'da, bir site dairesine pencereden girmeye çalışırken sıkışan kedi, Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
      Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi’nde bir sokak kedisi, sitede bulunan bir dairenin açık olan penceresinden içeriye girmek istedi. Camı yarım şekilde açık olan daireye girmeye çalışan kedi, pencereye sıkıştı. Sesler üzerine pencere de bulunan kediyi fark eden ev sahibi durumu Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi.             Durumun öğrenilmesi üzerine hızlı bir şekilde olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, kedinin kurtarılması için çalışma başlattı. Karın bölgesinden sıkışan kedi, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması ile kurtarıldı. Sahibinin olmadığı tespit edilen kedinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.             Site sakinleri ise kedinin kurtarılması için titiz bir çalışma gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine alkışları ile teşekkür etti.        
Ordu'da, bir site dairesine pencereden girmeye çalışırken sıkışan kedi, Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

 

 

 

Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi’nde bir sokak kedisi, sitede bulunan bir dairenin açık olan penceresinden içeriye girmek istedi. Camı yarım şekilde açık olan daireye girmeye çalışan kedi, pencereye sıkıştı. Sesler üzerine pencere de bulunan kediyi fark eden ev sahibi durumu Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi.

 

 

 

 

 

 

Durumun öğrenilmesi üzerine hızlı bir şekilde olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, kedinin kurtarılması için çalışma başlattı. Karın bölgesinden sıkışan kedi, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması ile kurtarıldı. Sahibinin olmadığı tespit edilen kedinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

Site sakinleri ise kedinin kurtarılması için titiz bir çalışma gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine alkışları ile teşekkür etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.