Perdelerini açıyor

SANAT 16.10.2018 - 11:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1628+ kez okundu.
 

Perdelerini açıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) perdelerini açıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) perdelerini açıyor. OBBKT, 2018-2019 Tiyatro sezonunda biri yetişkin biri çocuk olmak üzere iki yeni oyunla seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. “HİSSE-İ ŞAYİA” VE “PİNOKYO” İZLEYİCİLERLE BULUŞACAK 53 yıldır perdelerini kapatmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu yeni sezonda da sanatseverle buluşuyor. İbnürrefik Ahmet Nuri Sekizinci’nin yazdığı Cemil Gündüz’ün yönettiği bir evlilik komedisi olan Hisse-i Şayia yetişkin oyunu her salı günü ve Hayati Çitaklar’ın yazdığı Yeliz Varol’un yönettiği Pinokyo adlı çocuk oyunu her çarşamba günü izleyicilerle buluşacak. “BİR EVLİLİK KOMEDİSİ HİSSE-İ ŞAYİA” Yönetmenliğini Cemil Gündüz’ün yaptığı Hisse-i Şayia, bir Osmanlı konağında geçen modern yaşam tarzına sahip Tahir Bey ile geleneksel yaşam tarzına sahip olan Faika Hanım’ın 5 yıllık evliliklerinin ardından boşanmaları ve sonrasında yaşadıkları ilişkiyi anlatıyor. 16 Ekim Salı günü sahnelenmeye başlayacak olan yeni oyunun büyük ilgi görmesi bekleniyor. EĞLENİRKEN ÖĞRETEN “PİNOKYO” 10 Ekim’de ilk oyunu sahnelenen, Yeliz Varol’un yönettiği, müzik ve dansın yer aldığı, eğlenirken de öğretebilmeyi amaçlayan çocuk oyunu Pinokyo ise hayat boyu dürüst olmayı, sevmeyi, sevilmeyi, yalan söylemenin kötü bir davranış olduğunu küçük izleyicilere aktarmayı hedefliyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) perdelerini açıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) perdelerini açıyor. OBBKT, 2018-2019 Tiyatro sezonunda biri yetişkin biri çocuk olmak üzere iki yeni oyunla seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

“HİSSE-İ ŞAYİA” VE “PİNOKYO” İZLEYİCİLERLE BULUŞACAK

53 yıldır perdelerini kapatmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu yeni sezonda da sanatseverle buluşuyor. İbnürrefik Ahmet Nuri Sekizinci’nin yazdığı Cemil Gündüz’ün yönettiği bir evlilik komedisi olan Hisse-i Şayia yetişkin oyunu her salı günü ve Hayati Çitaklar’ın yazdığı Yeliz Varol’un yönettiği Pinokyo adlı çocuk oyunu her çarşamba günü izleyicilerle buluşacak.

“BİR EVLİLİK KOMEDİSİ HİSSE-İ ŞAYİA”

Yönetmenliğini Cemil Gündüz’ün yaptığı Hisse-i Şayia, bir Osmanlı konağında geçen modern yaşam tarzına sahip Tahir Bey ile geleneksel yaşam tarzına sahip olan Faika Hanım’ın 5 yıllık evliliklerinin ardından boşanmaları ve sonrasında yaşadıkları ilişkiyi anlatıyor. 16 Ekim Salı günü sahnelenmeye başlayacak olan yeni oyunun büyük ilgi görmesi bekleniyor.

EĞLENİRKEN ÖĞRETEN “PİNOKYO”

10 Ekim’de ilk oyunu sahnelenen, Yeliz Varol’un yönettiği, müzik ve dansın yer aldığı, eğlenirken de öğretebilmeyi amaçlayan çocuk oyunu Pinokyo ise hayat boyu dürüst olmayı, sevmeyi, sevilmeyi, yalan söylemenin kötü bir davranış olduğunu küçük izleyicilere aktarmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.