Perşembe Yaylası’na Da Bungalov Evler Yapılacak

YAŞAM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.01.2020 - 09:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2380+ kez okundu.
 

Perşembe Yaylası’na Da Bungalov Evler Yapılacak

Aybastı’ya bağlı Perşembe Yaylasında konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çambaşı Yaylası’ndan sonra Perşembe Yaylasına da bungalov evler yapacaklarını söyledi.
Artık Kimse Gurbet Türküsü Söylemeyecek’ Aybastı’nın bambaşka olacağını dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Perşembe Yaylası’nı kış mevsiminde bir çekim merkezi haline getirmek istiyoruz. Bu anlamda da çok önemli adımlar attık. Bundan sonra üşümek ve eve çekilmek yok. Buralarda kayakçılar olacak, mendereslerinde yarışan kanocular olacak. Dünya harikası olan bu yeri herkes görecek. Buralara bungalovlar yapacağız. Bundan sonra Aybastı bambaşka olacak.”  dedi.   HAYVANCILIĞI ARTIRIN “Buranın güzelliğini atalarımız zamanında keşfetmiş. Şimdi bizler de buraları daha da güzelleştirerek sizlerin gönlünü fethedeceğiz.” Diyen Gümler sözlerini şöyle tamamladı:  Zaten gönül belediyeciliği de bu demek. Bizim bütün çalışmalarımız sizleri mutlu etmek ve yüzünüzü güldürmek için. Siz ne kadar memnun olursanız biz de o kadar memnun oluruz. Sizden beklediğimiz tek şey hayvancılığı artırmanızla birlikte Aybastı’nın kalkınmasını sağlamak. Türkiye’nin en başarılı iş adamları Aybastılılar. Bu iş adamlarını buralara geri çekmemiz gerekiyor. Artık kimse gurbet türküsü söylemeyecek.”
Aybastı’ya bağlı Perşembe Yaylasında konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çambaşı Yaylası’ndan sonra Perşembe Yaylasına da bungalov evler yapacaklarını söyledi.

Artık Kimse Gurbet Türküsü Söylemeyecek’
Aybastı’nın bambaşka olacağını dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Perşembe Yaylası’nı kış mevsiminde bir çekim merkezi haline getirmek istiyoruz. Bu anlamda da çok önemli adımlar attık. Bundan sonra üşümek ve eve çekilmek yok. Buralarda kayakçılar olacak, mendereslerinde yarışan kanocular olacak. Dünya harikası olan bu yeri herkes görecek. Buralara bungalovlar yapacağız. Bundan sonra Aybastı bambaşka olacak.”  dedi.  

HAYVANCILIĞI ARTIRIN

“Buranın güzelliğini atalarımız zamanında keşfetmiş. Şimdi bizler de buraları daha da güzelleştirerek sizlerin gönlünü fethedeceğiz.” Diyen Gümler sözlerini şöyle tamamladı:  Zaten gönül belediyeciliği de bu demek. Bizim bütün çalışmalarımız sizleri mutlu etmek ve yüzünüzü güldürmek için. Siz ne kadar memnun olursanız biz de o kadar memnun oluruz. Sizden beklediğimiz tek şey hayvancılığı artırmanızla birlikte Aybastı’nın kalkınmasını sağlamak. Türkiye’nin en başarılı iş adamları Aybastılılar. Bu iş adamlarını buralara geri çekmemiz gerekiyor. Artık kimse gurbet türküsü söylemeyecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.