Perşembe Yaylası Rekor Kırdı

TURİZM (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 02.10.2018 - 22:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2228+ kez okundu.
 

Perşembe Yaylası Rekor Kırdı

Ordu’nun turizmde cazibe alanlarından olan Aybastı Perşembe Yaylası bu yıl rekor kırdı.
Son yıllarda yapılan tanıtım çalışmalarıyla birlikte yıldızı parlayan ve ulusan basında da sık sık yer alan Aybastı Perşembe Yaylası’na bu yılın ilk altı ayında 850 bin yerli ve yabancı turist geldi. Özellikle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Arap turistlerde yaylaya en fazla ilgi gösteren yabancı turistlerden oldu. 2018 yılının ilk yarısında ziyaretçi rekoru kıran Perşembe Yaylası’nda hedef ise 1 buçuk milyon turist olarak açıklandı. 
Ordu’nun turizmde cazibe alanlarından olan Aybastı Perşembe Yaylası bu yıl rekor kırdı.

Son yıllarda yapılan tanıtım çalışmalarıyla birlikte yıldızı parlayan ve ulusan basında da sık sık yer alan Aybastı Perşembe Yaylası’na bu yılın ilk altı ayında 850 bin yerli ve yabancı turist geldi.

Özellikle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Arap turistlerde yaylaya en fazla ilgi gösteren yabancı turistlerden oldu.

2018 yılının ilk yarısında ziyaretçi rekoru kıran Perşembe Yaylası’nda hedef ise 1 buçuk milyon turist olarak açıklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.