Polis göz açtırmıyor

ASAYİŞ 27.10.2019 - 17:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1237+ kez okundu.
 

Polis göz açtırmıyor

Ordu Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şöyle denildi:
İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce uyuşturucu ile mücadele kapsamında 24.10.2019 günü saat.15.30 sıralarında Gülyalı İlçesi Turnasuyu Mevkiinde iki araçta yapılan aramada; 1150 gram esrar maddesi ele geçirilerek yakalanan üç şüpheli gözaltına alınmıştır. Mevcutlu olarak sevk edilen bir şüpheli serbest kalırken, iki şüpheli Adli Kontrol Kararı ile serbest kalmıştır.            Halkımızdan almış olduğumuz destekle uyuşturucu suçları ile mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 
Ordu Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şöyle denildi:

İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce uyuşturucu ile mücadele kapsamında 24.10.2019 günü saat.15.30 sıralarında Gülyalı İlçesi Turnasuyu Mevkiinde iki araçta yapılan aramada; 1150 gram esrar maddesi ele geçirilerek yakalanan üç şüpheli gözaltına alınmıştır. Mevcutlu olarak sevk edilen bir şüpheli serbest kalırken, iki şüpheli Adli Kontrol Kararı ile serbest kalmıştır. 
          Halkımızdan almış olduğumuz destekle uyuşturucu suçları ile mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.