Polisten, dolandırıcılık, hırsızlık ve sahte para uyarısı!

BÖLGE GÜNDEMİ 21.08.2018 - 00:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1117+ kez okundu.
 

Polisten, dolandırıcılık, hırsızlık ve sahte para uyarısı!

İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polis Büro Amirliği , Kurban Bayramı öncesinde satışlarda dolandırıcılık, hırsızlık ve sahte para hakkında vatandaşları bilgilendirerek broşür dağıttı.
Ünye ilçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polis Büro Amirliği Ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarında kurban satışlarında yapılması muhtemel dolandırıcılık, hırsızlıklar ve sahte para hakkında vatandaşları bilgilendirerek broşür dağıttı. Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polis Büro Amirliği Ekipleri’nin,  vatandaşların 18-26 Ağustos 2018 tarihleri arasındaki 9 günlük Kurban Bayramı tatilini huzur ve güven ortamı içerisinde geçirebilmeleri amacıyla yapılan çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kurban pazarında satışlar sırasında yapılabilecek olası dolandırıcılık, hırsızlıklar ve sahte para konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan bilgilendirici broşürler dağıtıldı.  Ekipler, broşür verdikleri vatandaşlara sözlü olarak da bilgilendirmede bulundular. Ekiplerin bayram tatili boyunca çalışmalarının devam edeceği bildirildi.  
İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polis Büro Amirliği , Kurban Bayramı öncesinde satışlarda dolandırıcılık, hırsızlık ve sahte para hakkında vatandaşları bilgilendirerek broşür dağıttı.

Ünye ilçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polis Büro Amirliği Ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarında kurban satışlarında yapılması muhtemel dolandırıcılık, hırsızlıklar ve sahte para hakkında vatandaşları bilgilendirerek broşür dağıttı.

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polis Büro Amirliği Ekipleri’nin,  vatandaşların 18-26 Ağustos 2018 tarihleri arasındaki 9 günlük Kurban Bayramı tatilini huzur ve güven ortamı içerisinde geçirebilmeleri amacıyla yapılan çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında kurban pazarında satışlar sırasında yapılabilecek olası dolandırıcılık, hırsızlıklar ve sahte para konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan bilgilendirici broşürler dağıtıldı. 

Ekipler, broşür verdikleri vatandaşlara sözlü olarak da bilgilendirmede bulundular. Ekiplerin bayram tatili boyunca çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.