Prostat kanserli hasta şifayı Ünye’de buldu

SAĞLIK 13.07.2018 - 21:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2724+ kez okundu.
 

Prostat kanserli hasta şifayı Ünye’de buldu

İdrar düzensizliği şikayeti ile Ünye Devlet Hastanesi’ne başvuran ve “Prostat kanseri” teşhisi konan 75 yaşındaki hasta, Op. Dr. Turgut Serdaş tarafından yapılan başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu.
İdrar düzensizliği şikayetiyle Ünye Devlet Hastanesi’ne başvuran 75 yaşındaki hastaya Op. Dr. Turgut Serdaş tarafından “Prostat kanseri” teşhisi konuldu. Vakit geçirmeden tedavisine başlanan hasta, Op. Dr. Serdaş tarafından yapılan başarılı ameliyatla hastalığından kurtuldu. -“Tedavi başarısı yüksek kanser türleri arasında yer almaktadır”- Op. Dr. Turgut Serdaş, prostat kanserinin erken evrede yakalandığında tedavi başarısı yüksek kanser türleri arasında yer aldığını belirterek, “Genellikle başlangıç evresinde belirti vermeyen kanser türü olduğu için 45 yaşından itibaren yıllık prostat muayenesi ve kan tahlili önerilmektedir. Prostat kanserlerinde ameliyat seçeneği ise en yaygın ve etkili tedavi yöntemidir.” dedi. -“Hastanemizde bu hastalıkların tedavisi başarılı bir şekilde yapılmakta”- Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Güray Yılmaz’da ameliyat sonrası hastayı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başhekim Yılmaz, “Bu tür hastalarımız, daha önce tedavi olmak amacıyla büyükşehirlerde bulunan üniversite hastanelerine ya da özel sağlık kuruluşlarına başvurmak zorunda kalıyorlardı. Ama artık hastanemizde de, bu hastalıkların tedavisi başarılı bir şekilde yapılmakta. Vatandaşlarımız artık rahat bir şekilde hastanemizde tedavilerini olup, şifa ile taburcu oluyorlar. Ben ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştiren Op. Dr. Turgut Serdaş ve ekibini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.  
İdrar düzensizliği şikayeti ile Ünye Devlet Hastanesi’ne başvuran ve “Prostat kanseri” teşhisi konan 75 yaşındaki hasta, Op. Dr. Turgut Serdaş tarafından yapılan başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu.

İdrar düzensizliği şikayetiyle Ünye Devlet Hastanesi’ne başvuran 75 yaşındaki hastaya Op. Dr. Turgut Serdaş tarafından “Prostat kanseri” teşhisi konuldu. Vakit geçirmeden tedavisine başlanan hasta, Op. Dr. Serdaş tarafından yapılan başarılı ameliyatla hastalığından kurtuldu.

-“Tedavi başarısı yüksek kanser türleri arasında yer almaktadır”-
Op. Dr. Turgut Serdaş, prostat kanserinin erken evrede yakalandığında tedavi başarısı yüksek kanser türleri arasında yer aldığını belirterek, “Genellikle başlangıç evresinde belirti vermeyen kanser türü olduğu için 45 yaşından itibaren yıllık prostat muayenesi ve kan tahlili önerilmektedir. Prostat kanserlerinde ameliyat seçeneği ise en yaygın ve etkili tedavi yöntemidir.” dedi.

-“Hastanemizde bu hastalıkların tedavisi başarılı bir şekilde yapılmakta”-

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Güray Yılmaz’da ameliyat sonrası hastayı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Başhekim Yılmaz, “Bu tür hastalarımız, daha önce tedavi olmak amacıyla büyükşehirlerde bulunan üniversite hastanelerine ya da özel sağlık kuruluşlarına başvurmak zorunda kalıyorlardı. Ama artık hastanemizde de, bu hastalıkların tedavisi başarılı bir şekilde yapılmakta. Vatandaşlarımız artık rahat bir şekilde hastanemizde tedavilerini olup, şifa ile taburcu oluyorlar. Ben ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştiren Op. Dr. Turgut Serdaş ve ekibini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.