Protokolün Bayram Ziyaretleri

BÖLGE GÜNDEMİ 05.06.2019 - 19:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1616+ kez okundu.
 

Protokolün Bayram Ziyaretleri

Ünye protokolü, bayramın 1. günü gerçekleştirilen “Kent Bayramlaşmasının” ardından kurum ziyaretleri yaptı.
Ünye protokolü, Ramazan Bayramı’nın 1. gününde, bir dizi bayram ziyaretinde bulundu.   Ziyaretler çerçevesinde Ünye Jandarma Komutanlığı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği, Sabancı Çocuk Yuvası, Devlet Hastanesi, Cezaevi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi. İlk ziyaret İlçe Jandarma Komutanlığı’na oldu. Ziyarette Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve beraberindekiler askeri personelin bayramını kutladılar. Bayram ziyaretinin ikinci durağı Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği oldu. Ziyarette mesaide olan itfaiye personelinin bayramını kutlayan Kaymakam Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, canları pahasına mücadele eden itfaiyecileri tebrik ettiler. İtfaiye ziyaretinin ardından Sabancı Çocuk Yuvası ziyaret edildi. Protokol üyeleri ziyarette yuvada kalan çocuklarla sohbet ederek bayramlarını kutladılar. Ziyaretlerin bir sonraki durağı Devlet Hastanesi oldu. Heyet ziyarette hastane çalışanlarının ve hastaların bayramını tebrik ederek hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundular. Protokol daha sonra cezaevini ziyaret ederek, mahkûmların ve cezaevi personellerinin bayramını kutladı.   Bayram ziyaretlerinde son durak İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Protokol üyeleri bayramda görevleri başında olan emniyet mensuplarının bayramlarının kutlayarak, huzur içerisinde nice bayramlar geçirmeleri temennisinde bulundular. Protokol üyeleri bayram ziyaretleri sırasında trafik denetimi yapan polis ekiplerinin ve sürücüllerinde bayramını kutlayarak kazasız bir şekilde bayram geçirmeleri temennisinde bulundular.    Bayramlaşma programlarına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Garnizon Komutanı Bünyamin Dönmez, Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve Ünye Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Koray Maral katıldı.
Ünye protokolü, bayramın 1. günü gerçekleştirilen “Kent Bayramlaşmasının” ardından kurum ziyaretleri yaptı.

Ünye protokolü, Ramazan Bayramı’nın 1. gününde, bir dizi bayram ziyaretinde bulundu.

 

Ziyaretler çerçevesinde Ünye Jandarma Komutanlığı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği, Sabancı Çocuk Yuvası, Devlet Hastanesi, Cezaevi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi.

İlk ziyaret İlçe Jandarma Komutanlığı’na oldu. Ziyarette Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve beraberindekiler askeri personelin bayramını kutladılar. Bayram ziyaretinin ikinci durağı Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği oldu. Ziyarette mesaide olan itfaiye personelinin bayramını kutlayan Kaymakam Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, canları pahasına mücadele eden itfaiyecileri tebrik ettiler. İtfaiye ziyaretinin ardından Sabancı Çocuk Yuvası ziyaret edildi. Protokol üyeleri ziyarette yuvada kalan çocuklarla sohbet ederek bayramlarını kutladılar. Ziyaretlerin bir sonraki durağı Devlet Hastanesi oldu. Heyet ziyarette hastane çalışanlarının ve hastaların bayramını tebrik ederek hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundular. Protokol daha sonra cezaevini ziyaret ederek, mahkûmların ve cezaevi personellerinin bayramını kutladı.

 

Bayram ziyaretlerinde son durak İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Protokol üyeleri bayramda görevleri başında olan emniyet mensuplarının bayramlarının kutlayarak, huzur içerisinde nice bayramlar geçirmeleri temennisinde bulundular.

Protokol üyeleri bayram ziyaretleri sırasında trafik denetimi yapan polis ekiplerinin ve sürücüllerinde bayramını kutlayarak kazasız bir şekilde bayram geçirmeleri temennisinde bulundular.   

Bayramlaşma programlarına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Garnizon Komutanı Bünyamin Dönmez, Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve Ünye Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Koray Maral katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.