Rakiplerini darmadağın ediyorlar !!!

SPOR 02.05.2018 - 23:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1929+ kez okundu.
 

Rakiplerini darmadağın ediyorlar !!!

Ünye Futbol Kulübü U-11 Liginde deplasmanda Ordu Kotyora Futbol Kulübü’nü farklı geçti. Ligde beşinci maçından da galibiyetle ayrılan minik yıldızlar adeta önüne geleni deviriyor.
Karşılaşmaya Teknik Sorumlu Azmihan Beslen nezaretinde çıkan Ünye Futbol Kulübü sahada; Ata Yiğit Dursun, Alper Yılmaz, Esad Efe İnce, Efe Ateş, Emirhan Yaprak, Musap Kadir Yıldız, Ozan Ege Çetinkaya ve Talha Burak Ersungur ile yer alırken Enes Buğra Çelik, Yağız Aydın, Utku Çutuk, Yavuz Selim Zerey, Çağrı Kıran ile Serkan Tanrıvermiş ise oyuna sonradan dahil olan isimlerdi. Bahar yağmuru altında başlayan müsabakada ilk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alan Ünye Futbol Kulübü’nün minik kramponları geliştirdikleri ataklarda etkili olurken, savunmada da rakiplerine şans tanımadılar. Deplasmanda elde edilen üç puanı getiren gollerin altında Yağız Aydın (3), Talha Burak Ersungur (2), Serkan Tanrıvermiş (2), Çağrı Kıran ve Musap Kadir Yıldız’ın imzaları vardı. -“Onlarla gurur duyuyoruz”- Ünye Futbol Kulübü Genel Kaptanı Lütfi Tamtürk, maç sonu yaptığı açıklamada galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi:  “Yoğun geçen bir fikstür içindeyiz. U-15 ligi henüz bitti. U-17 ve U-13 liginde müsabakalarımız devam ediyor. Bu tempo içinde U-11 takımızın almış olduğu sonuçlar ve çocuklarımızın sahaya koymuş oldukları futbol bizleri çok sevindiriyor. Onlarla gurur duyuyoruz. Çünkü hem kendi gelecekleri hem de bu kulübün geleceği onların elinde. Hepsini alınlarından öpüyorum. Bu arada müsabaka hakemini Burhan Öztürk’ü de tebrik etmek istiyorum. Çocuklarla iletişimi gayet iyiydi. Onlara yaklaşımı ve verdiği kararları öğretici bir şekilde anlatması güzeldi.”. -“İyi bir takımız”- Müsabaka sonunda öğrencileri ile galibiyetin mutluluğunu yaşayan Ünye Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Azmihan Beslen, iyi bir takım olduklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Kotyora maçına da her maça olduğu gibi iyi hazırlandık. Oyuna da iyi başladık ve sonuçta skorun lehimize olması bizi sevindirmiş olsa da bizim için asıl önemli olan öğrettiklerimizi öğrencilerimizin sahaya yansıtmış olmalarıdır, iyi bir takımız. Bu gerçek anlamda hem kulübüm adına hem benim adıma mutluluk ve gurur verici bir durum. Rakibine saygı duyarak fair play içinde oynadıkları futbolla göz doldurdukları için öğrencilerime çok teşekkür ediyorum. Tüm bu olan güzel oluşumların temelinde kulüp başkanım ve yönetim kuruluna, aynı zamanda bizi hiç bir maçımızda yalnız bırakmayan velilerimize de çok teşekkür ediyorum. İnşallah iyiye, hep daha iyiye diyorum.” Ünye Futbol Kulübü U-11 Ligi A Grubunda hafta sonu ligde ilk yarının son müsabakasında Galataspor’u konuk edecek.  
Ünye Futbol Kulübü U-11 Liginde deplasmanda Ordu Kotyora Futbol Kulübü’nü farklı geçti. Ligde beşinci maçından da galibiyetle ayrılan minik yıldızlar adeta önüne geleni deviriyor.

Karşılaşmaya Teknik Sorumlu Azmihan Beslen nezaretinde çıkan Ünye Futbol Kulübü sahada; Ata Yiğit Dursun, Alper Yılmaz, Esad Efe İnce, Efe Ateş, Emirhan Yaprak, Musap Kadir Yıldız, Ozan Ege Çetinkaya ve Talha Burak Ersungur ile yer alırken Enes Buğra Çelik, Yağız Aydın, Utku Çutuk, Yavuz Selim Zerey, Çağrı Kıran ile Serkan Tanrıvermiş ise oyuna sonradan dahil olan isimlerdi.

Bahar yağmuru altında başlayan müsabakada ilk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alan Ünye Futbol Kulübü’nün minik kramponları geliştirdikleri ataklarda etkili olurken, savunmada da rakiplerine şans tanımadılar. Deplasmanda elde edilen üç puanı getiren gollerin altında Yağız Aydın (3), Talha Burak Ersungur (2), Serkan Tanrıvermiş (2), Çağrı Kıran ve Musap Kadir Yıldız’ın imzaları vardı.

-“Onlarla gurur duyuyoruz”-

Ünye Futbol Kulübü Genel Kaptanı Lütfi Tamtürk, maç sonu yaptığı açıklamada galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi:

 “Yoğun geçen bir fikstür içindeyiz. U-15 ligi henüz bitti. U-17 ve U-13 liginde müsabakalarımız devam ediyor. Bu tempo içinde U-11 takımızın almış olduğu sonuçlar ve çocuklarımızın sahaya koymuş oldukları futbol bizleri çok sevindiriyor. Onlarla gurur duyuyoruz. Çünkü hem kendi gelecekleri hem de bu kulübün geleceği onların elinde. Hepsini alınlarından öpüyorum. Bu arada müsabaka hakemini Burhan Öztürk’ü de tebrik etmek istiyorum. Çocuklarla iletişimi gayet iyiydi. Onlara yaklaşımı ve verdiği kararları öğretici bir şekilde anlatması güzeldi.”.

-“İyi bir takımız”-

Müsabaka sonunda öğrencileri ile galibiyetin mutluluğunu yaşayan Ünye Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Azmihan Beslen, iyi bir takım olduklarını ifade ederek şöyle konuştu:

“Kotyora maçına da her maça olduğu gibi iyi hazırlandık. Oyuna da iyi başladık ve sonuçta skorun lehimize olması bizi sevindirmiş olsa da bizim için asıl önemli olan öğrettiklerimizi öğrencilerimizin sahaya yansıtmış olmalarıdır, iyi bir takımız. Bu gerçek anlamda hem kulübüm adına hem benim adıma mutluluk ve gurur verici bir durum. Rakibine saygı duyarak fair play içinde oynadıkları futbolla göz doldurdukları için öğrencilerime çok teşekkür ediyorum. Tüm bu olan güzel oluşumların temelinde kulüp başkanım ve yönetim kuruluna, aynı zamanda bizi hiç bir maçımızda yalnız bırakmayan velilerimize de çok teşekkür ediyorum. İnşallah iyiye, hep daha iyiye diyorum.”

Ünye Futbol Kulübü U-11 Ligi A Grubunda hafta sonu ligde ilk yarının son müsabakasında Galataspor’u konuk edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.