Recep Kara'dan Kırkpınar tepkisi!

BÖLGE GÜNDEMİ 01.07.2019 - 13:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1165+ kez okundu.
 

Recep Kara'dan Kırkpınar tepkisi!

Kırkpınar'da 4 kez Başpehlivan olan Ünyeli Recep Kara, “2019 Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde güreşmeyeceğim. Bu bir tepkidir” dedi.
Recep Kara, 2004, 2007, 2008 ve 2016'da şampiyon olduğu Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde bu yıl yer almayacağını açıkladı.   Edirne'de geçen yıl yapılan 657'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlar  Recep Kara ile Ali Gürbüz arasındaki 3'ncü tur güreşinde son saniyede, "Puan kimin?" tartışması üzerine Video Yardımcı Hakem sistemi VAR incelemesi yapılmıştı. VAR incelemesi sonrası Ali Gürbüz'ün galip ilan edildiği müsabakanın ardından Recep Kara, karara sert tepki göstererek, Kırkpınar güreşlerini bıraktığını açıklamıştı.    Geçen yıl yaşadığın olaydan hareketle bu yıl ki Kırkpınar güreşlerine katılmayacağını belirten Kara, tepkisinin yaşadığı haksızlıklardan kaynaklandığını ifade etti.
Kırkpınar'da 4 kez Başpehlivan olan Ünyeli Recep Kara, “2019 Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde güreşmeyeceğim. Bu bir tepkidir” dedi.

Recep Kara, 2004, 2007, 2008 ve 2016'da şampiyon olduğu Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde bu yıl yer almayacağını açıkladı.

 

Edirne'de geçen yıl yapılan 657'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlar  Recep Kara ile Ali Gürbüz arasındaki 3'ncü tur güreşinde son saniyede, "Puan kimin?" tartışması üzerine Video Yardımcı Hakem sistemi VAR incelemesi yapılmıştı.

VAR incelemesi sonrası Ali Gürbüz'ün galip ilan edildiği müsabakanın ardından Recep Kara, karara sert tepki göstererek, Kırkpınar güreşlerini bıraktığını açıklamıştı. 

 

Geçen yıl yaşadığın olaydan hareketle bu yıl ki Kırkpınar güreşlerine katılmayacağını belirten Kara, tepkisinin yaşadığı haksızlıklardan kaynaklandığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.