Reklam TMO Genel Müdürü Bölgede incelemelerde bulunuyor

SİYASET 01.09.2018 - 00:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1669+ kez okundu.
 

Reklam TMO Genel Müdürü Bölgede incelemelerde bulunuyor

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, fındık konusunda görüş alış verişinde ve istişarede bulunmak üzere Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti.
AK Parti Ordu Milletvekili Dr.Şenel Yediyıldız’ın da hazır bulunduğu ziyarette, TMO’nun fındık alımının, fındık piyasasına ilişkin beklentilerin, fiyat durumunun ve fındığın genel sorunlarının ele alındığı bir değerlendirme toplantısı da gerçekleştirildi.   Toplantıda, fındık üreticilerinin beklentileri, fındığın ekonomiye olan katkısı konusunda, Vali Seddar Yavuz ve AK Parti Ordu Milletvekili Dr.Şenel Yediyıldız tarafından TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal’a bilgilendirmede bulunuldu. Tarım ve Orman Bakanlığınca, TMO vasıtasıyla fındık üreticisini kesinlikle mağdur etmeyecek, titiz bir çalışma yürütüldüğü dile getirilen toplantıda, fındık konusunu her yönüyle değerlendirildi  
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, fındık konusunda görüş alış verişinde ve istişarede bulunmak üzere Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti.

AK Parti Ordu Milletvekili Dr.Şenel Yediyıldız’ın da hazır bulunduğu ziyarette, TMO’nun fındık alımının, fındık piyasasına ilişkin beklentilerin, fiyat durumunun ve fındığın genel sorunlarının ele alındığı bir değerlendirme toplantısı da gerçekleştirildi.  

Toplantıda, fındık üreticilerinin beklentileri, fındığın ekonomiye olan katkısı konusunda, Vali Seddar Yavuz ve AK Parti Ordu Milletvekili Dr.Şenel Yediyıldız tarafından TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal’a bilgilendirmede bulunuldu.

Tarım ve Orman Bakanlığınca, TMO vasıtasıyla fındık üreticisini kesinlikle mağdur etmeyecek, titiz bir çalışma yürütüldüğü dile getirilen toplantıda, fındık konusunu her yönüyle değerlendirildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.