Rektör Akdoğan’dan, Tebrik

BÖLGE GÜNDEMİ 13.10.2021 - 10:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 989+ kez okundu.
 

Rektör Akdoğan’dan, Tebrik

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, dünya şampiyonu olan İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı oyuncusu öğrencimiz Fikriye Hülür’ü makamında kabul etti.
23 Eylül tarihinde İtalya’da gerçekleştirilen Dünya Şampiyonası finalinde İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı İtalya’yı 3-2 mağlup ederek altın malyanın sahibi oldu. Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alparslan İnce ve İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı’nda oynayan Spor Yöneticiliği 4’üncü sınıf öğrencisi Fikriye Hülür’ü makamında kabul ederek göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı kendisini ve voleybol milli takımını tebrik etti.        Gerçekleştirdiği konuşmasında Rektör Akdoğan, “Geçtiğimiz ay İtalya’da düzenlenen müsabakada İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı İtalya’yı 3-2 yenerek dünya şampiyonu oldu. İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı oyuncusu Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 4’üncü sınıf öğencisi Fikriye Hülür’ün ve milli takımımızın elde etmiş olduğu dünya şampiyonluğu ülkemizi gururlandırmıştır. Öğrencimizi ve milli takımımızı bu üstün başarıdan dolayı hem Üniversitemiz ve şehrimiz hem de ülkemiz adına tebrik ediyor ve kutluyorum.  Üniversitemiz, bu ve bunun gibi pek çok başarı ile gerek ulusal gerekse uluslararası alanda adını duyurmaya devam edecektir.” diye konuştu.       ODÜ Basın  
Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, dünya şampiyonu olan İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı oyuncusu öğrencimiz Fikriye Hülür’ü makamında kabul etti.

23 Eylül tarihinde İtalya’da gerçekleştirilen Dünya Şampiyonası finalinde İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı İtalya’yı 3-2 mağlup ederek altın malyanın sahibi oldu. Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alparslan İnce ve İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı’nda oynayan Spor Yöneticiliği 4’üncü sınıf öğrencisi Fikriye Hülür’ü makamında kabul ederek göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı kendisini ve voleybol milli takımını tebrik etti. 

 

 

 

Gerçekleştirdiği konuşmasında Rektör Akdoğan, “Geçtiğimiz ay İtalya’da düzenlenen müsabakada İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı İtalya’yı 3-2 yenerek dünya şampiyonu oldu. İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı oyuncusu Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 4’üncü sınıf öğencisi Fikriye Hülür’ün ve milli takımımızın elde etmiş olduğu dünya şampiyonluğu ülkemizi gururlandırmıştır. Öğrencimizi ve milli takımımızı bu üstün başarıdan dolayı hem Üniversitemiz ve şehrimiz hem de ülkemiz adına tebrik ediyor ve kutluyorum.  Üniversitemiz, bu ve bunun gibi pek çok başarı ile gerek ulusal gerekse uluslararası alanda adını duyurmaya devam edecektir.” diye konuştu.

 

 

 

ODÜ Basın

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.