Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”dür

BÖLGE GÜNDEMİ 14.07.2020 - 13:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1819+ kez okundu.
 

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”dür

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Akdoğan 15 Temmuz nedeniyle bir mesaj yayınladı:
15 Temmuz 2016 tarihinde millete, milletin meclisine, hükümete ve Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı hain darbe girişimi gerçekleştirilmiş, bu girişim milletimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve öngörüsü ile kısa zaman içinde bertaraf edilmiştir. Aziz milletimiz, bağımsızlığına hiçbir şer odağının el süremeyeceği gerçeğini Malazgirt’te, Çanakkale’de, İstiklal Harbi’nde olduğu gibi aynı azim ve kararlılıkla 15 Temmuz gecesinde de göstermiştir. Dört yıl önce bugün kadın, erkek, genç, yaşlı demeden canı pahasına bedenini tanklara, bombalara, kurşunlara siper eden milletimiz; ülkesine, devletine, demokrasiye ve özgürlüğüne olan bağlılığını tüm dünyaya duyurmuştur. 15 Temmuz ve ardından gerçekleştirilen demokrasi nöbetlerinde milletimiz ve devletimiz tarafından ortaya konulan bu irade, ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere karşı tarihi bir meydan okumadır.
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Akdoğan 15 Temmuz nedeniyle bir mesaj yayınladı:

15 Temmuz 2016 tarihinde millete, milletin meclisine, hükümete ve Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı hain darbe girişimi gerçekleştirilmiş, bu girişim milletimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve öngörüsü ile kısa zaman içinde bertaraf edilmiştir. Aziz milletimiz, bağımsızlığına hiçbir şer odağının el süremeyeceği gerçeğini Malazgirt’te, Çanakkale’de, İstiklal Harbi’nde olduğu gibi aynı azim ve kararlılıkla 15 Temmuz gecesinde de göstermiştir.

Dört yıl önce bugün kadın, erkek, genç, yaşlı demeden canı pahasına bedenini tanklara, bombalara, kurşunlara siper eden milletimiz; ülkesine, devletine, demokrasiye ve özgürlüğüne olan bağlılığını tüm dünyaya duyurmuştur. 15 Temmuz ve ardından gerçekleştirilen demokrasi nöbetlerinde milletimiz ve devletimiz tarafından ortaya konulan bu irade, ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere karşı tarihi bir meydan okumadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.