Rektör'ün hastane ısrarı sürüyor!

BÖLGE GÜNDEMİ 10.11.2019 - 17:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 890+ kez okundu.
 

Rektör'ün hastane ısrarı sürüyor!

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, kampus sahasında hastane yeri olarak gösterdiği alanın ulaşım olarak da uygun bir yer olduğunu söyledi.
Ordu Üniversitesi Rektörlüğü görevine başlaması sonrası sık sık hastane eksikliğine dikkat çeken Prof. Dr. Ali Akdoğan, kampus sahasında hastane yeri olarak gösterdiği alanın ulaşım olarak da uygun bir yer olduğunu söyledi. Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Altınordu'da  yapılması planlanan 900 yataklı hastane projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eskipazar Mahallesi’ndeki Botanik Park arazisine yapılması planlanan hastane için alternatif yer tavsiyesinde bulunan Rektör Akdoğan, üniversite içerisinde yeni hastane için mevcut yerlerinin bulunduğunu söyledi. Ulaşım sıkıntısı da yaşanmaz Üniversiteye yapılacak yeni hastane noktasında ulaşım sıkıntısının da yaşanmayacağını kaydeden Akdoğan, “Ordu’nun hastaneye ihtiyacı var. Afiliasyon denilen Sağlık Bakanlığı’nın doktorlarıyla bizim Tıp Fakültesi’nin doktorlarının ortak çalışabilecekleri bir hastane olabilir. Yer için de üniversitemizin içerisinde boş arazimiz var. Eğer devleti idare edenler uygun görürlerse yeni hastaneyi buraya da yapılabilirler. Burada arazimiz var. Bu konuda karar merci devletimizin yetkili kurumlarındadır. Ben sadece burada müsait arazinin olduğunu söyleyebilirim. Bunun kararı bizim dışımızda. Üniversitemiz arazisine yapılacak hastanede ulaşım problemi de yaşanmaz. Karayolların hemen yanında harika bir yerimiz var. Yeter ki ilimizin hastane ihtiyacı problemi çözülsün. Gerisi önemli değil” diye konuştu.
ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, kampus sahasında hastane yeri olarak gösterdiği alanın ulaşım olarak da uygun bir yer olduğunu söyledi.

Ordu Üniversitesi Rektörlüğü görevine başlaması sonrası sık sık hastane eksikliğine dikkat çeken Prof. Dr. Ali Akdoğan, kampus sahasında hastane yeri olarak gösterdiği alanın ulaşım olarak da uygun bir yer olduğunu söyledi.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Altınordu'da  yapılması planlanan 900 yataklı hastane projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eskipazar Mahallesi’ndeki Botanik Park arazisine yapılması planlanan hastane için alternatif yer tavsiyesinde bulunan Rektör Akdoğan, üniversite içerisinde yeni hastane için mevcut yerlerinin bulunduğunu söyledi.

Ulaşım sıkıntısı da yaşanmaz

Üniversiteye yapılacak yeni hastane noktasında ulaşım sıkıntısının da yaşanmayacağını kaydeden Akdoğan, “Ordu’nun hastaneye ihtiyacı var. Afiliasyon denilen Sağlık Bakanlığı’nın doktorlarıyla bizim Tıp Fakültesi’nin doktorlarının ortak çalışabilecekleri bir hastane olabilir. Yer için de üniversitemizin içerisinde boş arazimiz var. Eğer devleti idare edenler uygun görürlerse yeni hastaneyi buraya da yapılabilirler. Burada arazimiz var. Bu konuda karar merci devletimizin yetkili kurumlarındadır. Ben sadece burada müsait arazinin olduğunu söyleyebilirim. Bunun kararı bizim dışımızda. Üniversitemiz arazisine yapılacak hastanede ulaşım problemi de yaşanmaz. Karayolların hemen yanında harika bir yerimiz var. Yeter ki ilimizin hastane ihtiyacı problemi çözülsün. Gerisi önemli değil” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.