Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın kabul ettiği örnek bir şahsiyet

BÖLGE GÜNDEMİ 08.11.2021 - 22:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1950+ kez okundu.
 

Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın kabul ettiği örnek bir şahsiyet

Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu M. Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır” ama, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır  diyerek , her yurttaşın Cumhuriyete sımsıkı bağlı kalmasını , Cumhuriyetten ödün vermemesini vasiyet etmiştir.   Atatürk'ün Kurduğu Cumhuriyete  ve onun aziz hatırasına sahip çıkmak, onun 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizi, bölgesinde lider, dünyada söz sahibi yapmak, daha güçlü, daha demokratik, daha kalkınmış hale getirmek; onun kendi deyimiyle 'muasır medeniyet seviyesinin üzerine' çıkarmakla mümkün olacaktır. AK PARTİ 19 yıllık iktidarı döneminde bu ilkeden yola çıkarak çalışmalarını sürdürmüştür.            Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın kabul ettiği örnek bir şahsiyet , eşsiz bir komutan, deha bir lider, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 83. Yılında minnetle, şükranla ve saygıyla anıyorum.                     Halit TOMAKİN                   İl Başkanı
Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu M. Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır” ama, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır  diyerek , her yurttaşın Cumhuriyete sımsıkı bağlı kalmasını , Cumhuriyetten ödün vermemesini vasiyet etmiştir.

 

Atatürk'ün Kurduğu Cumhuriyete  ve onun aziz hatırasına sahip çıkmak, onun 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizi, bölgesinde lider, dünyada söz sahibi yapmak, daha güçlü, daha demokratik, daha kalkınmış hale getirmek; onun kendi deyimiyle 'muasır medeniyet seviyesinin üzerine' çıkarmakla mümkün olacaktır. AK PARTİ 19 yıllık iktidarı döneminde bu ilkeden yola çıkarak çalışmalarını sürdürmüştür.

 

         Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın kabul ettiği örnek bir şahsiyet , eşsiz bir komutan, deha bir lider, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 83. Yılında minnetle, şükranla ve saygıyla anıyorum.

 

 

 

              Halit TOMAKİN

                  İl Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.