Şafak Vakti DAEŞ Operasyonu

ASAYİŞ 15.09.2020 - 13:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1946+ kez okundu.
 

Şafak Vakti DAEŞ Operasyonu

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen DAEŞ operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.
  Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ünye’de bir süredir yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından düğmeye bastı. Ekipler savcılık kararıyla Çınarlık Mahallesi’nde bir adrese baskın düzenledi. Ünye İlçe emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerinin de katıldığı operasyonda 1 kişi gözaltına alınarak Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’nde götürüldü.
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen DAEŞ operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.
 

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ünye’de bir süredir yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından düğmeye bastı. Ekipler savcılık kararıyla Çınarlık Mahallesi’nde bir adrese baskın düzenledi.

Ünye İlçe emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerinin de katıldığı operasyonda 1 kişi gözaltına alınarak Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’nde götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.