Sağlık Bakanlığı Tarafından Sağlık Ordusuna 13 Yeni Ambulans Gönderildi

SAĞLIK 18.01.2021 - 23:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 4147+ kez okundu.
 

Sağlık Bakanlığı Tarafından Sağlık Ordusuna 13 Yeni Ambulans Gönderildi

      İl Başkanı Halit Tomakin, AK PARTİ İktidarında Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “insanı yaşat ki ,devlet yaşasın” sözünü kendisine ilke edindiğini hatırlatarak 2001 yılında Ordu da sadece 2 ambulans varken, bugün, yeni gelen ambulanslarımızla birlikte 81 ambulansla hizmet verdiğini belirterek nereden nereye gelmişiz bir bakar mısınız önceden bir vakada saatlerce ambulans bekler ambulans gelmeyince de hastamız ölmesin hastaneye yetişsin diye karga tulumba araba arkalarına götürürdük ,şimdi öylemi en son 112 acil yetkililerinden aldığımız bilgiye göre bir vakaya en fazla 10 dakika içinde müdahale edildiğinin bilgisini verdiler ? sağlık sistemimize dünya hayranken, içimizdeki istemezukler , içimizdeki brütüsler hala sağlık sistemimizi beğenmiyorlar, kulp kanat takmaya çalışıyorlar ya ,insan en çok buna üzülüyor dedi.     Ordu’da 5 adet Kar paletli , 29 adet panelvan ,1 Adet Obez Hasta , 46 adet ise 4*2 ambulans olmak üzere toplamda 81 ambulans la hastalarımıza hizmet verilmektedir Başkan Tomakin, Ordu’da 5 adet Kar paletli , 29 adet panelvan ,1 Adet Obez Hasta , 46 adet ise 4*2 ambulans olmak üzere toplamda 81 ambulans la hastalarımıza hizmet verildiğini belirterek ihtiyaç duyulması halinde helikopter ambulansında hastaların hizmetine sunulduğunun bilgisini vererek , Cihan Sultanı Kanuni Sultan Süleyman’ın Halk içinde muhteber bir nesne yok devlet gibi ,Olmayan devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi , dediği gibi AK PARTİ Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan’ın insana verdiği değere bakar mısınız ? Obez’in ambulansı ayrı ,acil hastanın ambulansı ayrı, helikopter ambulans ayrı , ALLAH cc. Devletimize zeval vermesin dedi .  

 

 

 

İl Başkanı Halit Tomakin, AK PARTİ İktidarında Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “insanı yaşat ki ,devlet yaşasın” sözünü kendisine ilke edindiğini hatırlatarak 2001 yılında Ordu da sadece 2 ambulans varken, bugün, yeni gelen ambulanslarımızla birlikte 81 ambulansla hizmet verdiğini belirterek nereden nereye gelmişiz bir bakar mısınız önceden bir vakada saatlerce ambulans bekler ambulans gelmeyince de hastamız ölmesin hastaneye yetişsin diye karga tulumba araba arkalarına götürürdük ,şimdi öylemi en son 112 acil yetkililerinden aldığımız bilgiye göre bir vakaya en fazla 10 dakika içinde müdahale edildiğinin bilgisini verdiler ? sağlık sistemimize dünya hayranken, içimizdeki istemezukler , içimizdeki brütüsler hala sağlık sistemimizi beğenmiyorlar, kulp kanat takmaya çalışıyorlar ya ,insan en çok buna üzülüyor dedi.

 

 

Ordu’da 5 adet Kar paletli , 29 adet panelvan ,1 Adet Obez Hasta , 46 adet ise 4*2 ambulans olmak üzere toplamda 81 ambulans la hastalarımıza hizmet verilmektedir

Başkan Tomakin, Ordu’da 5 adet Kar paletli , 29 adet panelvan ,1 Adet Obez Hasta , 46 adet ise 4*2 ambulans olmak üzere toplamda 81 ambulans la hastalarımıza hizmet verildiğini belirterek ihtiyaç duyulması halinde helikopter ambulansında hastaların hizmetine sunulduğunun bilgisini vererek , Cihan Sultanı Kanuni Sultan Süleyman’ın Halk içinde muhteber bir nesne yok devlet gibi ,Olmayan devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi , dediği gibi AK PARTİ Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan’ın insana verdiği değere bakar mısınız ? Obez’in ambulansı ayrı ,acil hastanın ambulansı ayrı, helikopter ambulans ayrı , ALLAH cc. Devletimize zeval vermesin dedi .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.