Sağlık Müdürü talepleri dinledi

SAĞLIK 05.07.2018 - 14:48, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2195+ kez okundu.
 

Sağlık Müdürü talepleri dinledi

Ordu Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulunmak üzere Ünye’deydi
Ordu Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mesut Saka, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Fatih Aydın, Acil Sağlık Hizmetleri-Sağlık Hizmetleri-İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ali Altınbaş, Başkan Yardımcıları, Hastane Başhekimleri ile birlikte Ünye’deki sağlık kuruluşlarına bir ziyaret gerçekleştirdi. Yanmaz ve beraberindeki heyet öncelikli olarak,  Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i makamında ziyaret etti. Daha sonra Ünye İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Saliha Yeşilduman ve personel ile bir süre görüştükten sonra burada incelemelerde bulundu. İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden ayrılan Yanmaz,  Ünye Devlet Hastanesi’ne hareket etti. Ünye Devlet Hastanesi'nde öncelikli olarak Başhekim Op. Dr. Güray Yılmaz ile görüşen Yanmaz ve beraberindeki heyet, daha sonra personel ile bir araya gelerek hizmet sunarken karşılaştıkları sorunları ve taleplerini dinledi. Personel ile yaptığı toplantıda, sağlık sunuculuğunun zorlu ancak bir o kadar da kutsal bir hizmet olduğunu vurgulayan Yanmaz, şunlara değindi; “Bizler sağlık tesislerimizi gezerek, sizlerle istişare yapıp, daha ileriye Ordumuzu taşımak için  ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Sizlerin görüşleri, önerileri bizler için çok kıymetli. Uzman hekim ihtiyacını karşılayıp, daha verimli hizmet sunmak amacıyla, Bakanlığımız ile çok fazla görüşmelerde bulunuyoruz. En son yapılan atamada çok şükür diğer illere göre pozitif ayrımcılık olacak şekilde uzman hekim aldık. Mevcut hekimlerimiz, personelimiz için yapabileceğimiz ne varsa ben, çalışma arkadaşlarım burada hazırız. Sizlere, bu kutsal vazifenizi yapabilecek bir ortam sunmak bizlerin boynunun borcu. Her ne kadar sağlık alanında farklı görevler icra etsek de, bir gün bizler ya da yakınlarımız sağlık hizmeti almak durumunda kalabilir. Bu nedenle empati kurarak hizmet sunmamız gerekiyor. İnsanı önceleyen bir kültürden geliyoruz. Burada bizlere düşen görev, sizlere güzel, huzurlu bir çalışma ortamı oluşturarak, sağlık hizmeti sunulmasını sağlamak. Çalışanlarımız bizler için çok değerli, onların memnuniyeti çok önemli. Sağlık hizmeti, dinlenmek bilmeyen, çok fedarlık isteyen bir hizmet. En kutsal hizmetlerden birini ifa ediyoruz. Bu yolda bizler her zaman sizlerin yanındayız. Elimizden ne gelirse, sizlerin memnuniyeti için yapmaya hazırız.” Yanmaz ve beraberindeki heyet daha sonra hastanedeki bütün birimleri gezerek, incelemelerde bulundu.  Hasta ve yakınlarını da ziyaret eden Yanmaz ve ekibi, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.   
Ordu Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulunmak üzere Ünye’deydi

Ordu Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mesut Saka, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Fatih Aydın, Acil Sağlık Hizmetleri-Sağlık Hizmetleri-İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ali Altınbaş, Başkan Yardımcıları, Hastane Başhekimleri ile birlikte Ünye’deki sağlık kuruluşlarına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yanmaz ve beraberindeki heyet öncelikli olarak,  Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i makamında ziyaret etti. Daha sonra Ünye İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Saliha Yeşilduman ve personel ile bir süre görüştükten sonra burada incelemelerde bulundu. İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden ayrılan Yanmaz,  Ünye Devlet Hastanesi’ne hareket etti.

Ünye Devlet Hastanesi'nde öncelikli olarak Başhekim Op. Dr. Güray Yılmaz ile görüşen Yanmaz ve beraberindeki heyet, daha sonra personel ile bir araya gelerek hizmet sunarken karşılaştıkları sorunları ve taleplerini dinledi.

Personel ile yaptığı toplantıda, sağlık sunuculuğunun zorlu ancak bir o kadar da kutsal bir hizmet olduğunu vurgulayan Yanmaz, şunlara değindi; “Bizler sağlık tesislerimizi gezerek, sizlerle istişare yapıp, daha ileriye Ordumuzu taşımak için  ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Sizlerin görüşleri, önerileri bizler için çok kıymetli. Uzman hekim ihtiyacını karşılayıp, daha verimli hizmet sunmak amacıyla, Bakanlığımız ile çok fazla görüşmelerde bulunuyoruz. En son yapılan atamada çok şükür diğer illere göre pozitif ayrımcılık olacak şekilde uzman hekim aldık. Mevcut hekimlerimiz, personelimiz için yapabileceğimiz ne varsa ben, çalışma arkadaşlarım burada hazırız. Sizlere, bu kutsal vazifenizi yapabilecek bir ortam sunmak bizlerin boynunun borcu. Her ne kadar sağlık alanında farklı görevler icra etsek de, bir gün bizler ya da yakınlarımız sağlık hizmeti almak durumunda kalabilir. Bu nedenle empati kurarak hizmet sunmamız gerekiyor. İnsanı önceleyen bir kültürden geliyoruz. Burada bizlere düşen görev, sizlere güzel, huzurlu bir çalışma ortamı oluşturarak, sağlık hizmeti sunulmasını sağlamak. Çalışanlarımız bizler için çok değerli, onların memnuniyeti çok önemli. Sağlık hizmeti, dinlenmek bilmeyen, çok fedarlık isteyen bir hizmet. En kutsal hizmetlerden birini ifa ediyoruz. Bu yolda bizler her zaman sizlerin yanındayız. Elimizden ne gelirse, sizlerin memnuniyeti için yapmaya hazırız.”

Yanmaz ve beraberindeki heyet daha sonra hastanedeki bütün birimleri gezerek, incelemelerde bulundu.  Hasta ve yakınlarını da ziyaret eden Yanmaz ve ekibi, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.