Sahil yolunda yanlış parka ağır ceza!

BÖLGE GÜNDEMİ 01.07.2019 - 13:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1315+ kez okundu.
 

Sahil yolunda yanlış parka ağır ceza!

Ünye Atatürk Parkı ile Cumhuriyet Meydanı’na kadar olan kısımda Devlet Sahil yolunun sahil kısmına park eden araçlara para cezası kesiliyor.
Araç sahiplerinin uyarıya ve cezaya aldırış etmemesi durumunda çekici çağrılarak aracı bulunduğu yerden çekiliyor. Araç sahipleri dikkat... Ünye Atatürk Parkı ile Cumhuriyet Meydanı’na kadar olan kısımda Devlet Sahil yolunun sahil kısmına park eden araçlara 108 TL para cezası kesiliyor. Sahil kısmına park edilen araçlara önce silecek kaldırılarak uyarıda bulunuluyor. Buna rağmen araçlarını kaldırmayan araçlara ise 108 lira park ceza kesiliyor. Cezanın uygulandığı bu şeritte araç sahipleri her şeye rağmen park yapmayı sürdürdükleri takdirde çekici çağrılıyor, araç bulunduğu yerden kaldırılarak Emniyet parkına götürülüyor. Araç sahiplerinin, sahil yolunun deniz tarafı kaldırım kenarına araç park etmemeleri cezaya maruz kalmamaları ve araçlarının çekilmemesi için önem arz ediyor.
Ünye Atatürk Parkı ile Cumhuriyet Meydanı’na kadar olan kısımda Devlet Sahil yolunun sahil kısmına park eden araçlara para cezası kesiliyor.

Araç sahiplerinin uyarıya ve cezaya aldırış etmemesi durumunda çekici çağrılarak aracı bulunduğu yerden çekiliyor.

Araç sahipleri dikkat... Ünye Atatürk Parkı ile Cumhuriyet Meydanı’na kadar olan kısımda Devlet Sahil yolunun sahil kısmına park eden araçlara 108 TL para cezası kesiliyor. Sahil kısmına park edilen araçlara önce silecek kaldırılarak uyarıda bulunuluyor. Buna rağmen araçlarını kaldırmayan araçlara ise 108 lira park ceza kesiliyor. Cezanın uygulandığı bu şeritte araç sahipleri her şeye rağmen park yapmayı sürdürdükleri takdirde çekici çağrılıyor, araç bulunduğu yerden kaldırılarak Emniyet parkına götürülüyor.

Araç sahiplerinin, sahil yolunun deniz tarafı kaldırım kenarına araç park etmemeleri cezaya maruz kalmamaları ve araçlarının çekilmemesi için önem arz ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.