Şahin: Ben de bütün mahalle muhtarı gibi hareket edeceğim

SİYASET 07.03.2019 - 15:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1514+ kez okundu.
 

Şahin: Ben de bütün mahalle muhtarı gibi hareket edeceğim

İçişleri Eski Bakanı ve Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, Ordu-Altınordu Muhtarlar Derneği ve Altınordu Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.
Şahin, yaptığı ziyarette, “Siyaseti seviyeli olarak yapmalıyız. Bugüne kadar yaptığım gibi bundan sonrada siyasetin seviyesini daha üst noktalara çıkarmak benim hayat anlayışımdır. Asla geren bir siyaset benim aklımdan da geçmez, fikrimden de geçmez. Geçmemiştir. Geren siyaset değil gören siyasetten yanayız.” Diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. İlk olarak Ordu-Altınordu Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden ve Dernek Başkanı Yaşar Temel ile üyeler tarafından karşılanan İçişleri Eski Bakanı ve Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, daha sonra da Altınordu Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. “BEN DE BÜTÜN MAHALLENİN MUHTARI GİBİ HAREKET EDECEĞİM” Muhtarların toplum için önemine değinen Şahin, “Muhtarlarımızın toplumlarımızda önder insanlardır. Örnek insanlardır. Ağırlamayı da uğurlamayı da beraber olmayı da başarabilen seçkin insanlardır. Doğrudan seçilen en organik olan muhtarlardır. Bende kendimi muhtar gibi görüp mahallelerimizin hepsinden kendimi sorumlu tutacağım.” Dedi.
İçişleri Eski Bakanı ve Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, Ordu-Altınordu Muhtarlar Derneği ve Altınordu Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Şahin, yaptığı ziyarette, “Siyaseti seviyeli olarak yapmalıyız. Bugüne kadar yaptığım gibi bundan sonrada siyasetin seviyesini daha üst noktalara çıkarmak benim hayat anlayışımdır. Asla geren bir siyaset benim aklımdan da geçmez, fikrimden de geçmez. Geçmemiştir. Geren siyaset değil gören siyasetten yanayız.” Diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
İlk olarak Ordu-Altınordu Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden ve Dernek Başkanı Yaşar Temel ile üyeler tarafından karşılanan İçişleri Eski Bakanı ve Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, daha sonra da Altınordu Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

“BEN DE BÜTÜN MAHALLENİN MUHTARI
GİBİ HAREKET EDECEĞİM”


Muhtarların toplum için önemine değinen Şahin, “Muhtarlarımızın toplumlarımızda önder insanlardır. Örnek insanlardır. Ağırlamayı da uğurlamayı da beraber olmayı da başarabilen seçkin insanlardır. Doğrudan seçilen en organik olan muhtarlardır. Bende kendimi muhtar gibi görüp mahallelerimizin hepsinden kendimi sorumlu tutacağım.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.