Şahin'e Yaşam Boyu Siyaset Onur Ödülü

BÖLGE GÜNDEMİ 27.01.2020 - 22:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2173+ kez okundu.
 

Şahin'e Yaşam Boyu Siyaset Onur Ödülü

Ordu’da uydudan yayın yapan TV52 televizyonu tarafından ‘Yılın Başarı Ödülleri’ gecesi düzenlendi.
Gecede Ünyeli eski Bakan İdris Naim Şahin’e, Ünyeli işinsanları Hamit Tecer, Fahri Ateş ve ÜNSİYAD Başkanı Kemal Yankuncu’ya yılın ödülü verildi. Ordu’da uydudan yayın yapan TV52 televizyonu tarafından ‘Yılın Başarı Ödülleri’ gecesi düzenlendi. İstanbul’da Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen geceye CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu, Cemal Enginyurt, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ilçe belediye başkanları ve seçkin davetliler katıldı. Başarıyı ödüllendirip yarışan toplum inşa etmek istiyoruz TV52 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı İsa Akçay, ilk kez düzenledikleri ödül gecesinde organizasyona destek olanlara teşekkür ederek, “Başarılarından dolayı bireyleri ödüllendirip; onure ederken, başarıya ulaşmak için de yarışacak bir toplumu inşa etmek bu organizasyondaki en büyük hedefimiz olacaktır. Bu vesileyle, bu geceyi çok fazla önemsiyor, daima üreten ve daima gelişmek için yarışan bir toplum yapılanmasına büyük katkı sağlayacağına gönülden inanıyorum” dedi. Ünyeli 4 ada yılın ödülü Yapılan konuşmaların ardından ‘Yılın Başarı Ödülleri’ sahiplerini buldu. 20 dalda dağıtılan ödüllerden 4’ü Ünyelilere verildi. Ünyeli Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e; Yılın Yaşam Boyu Siyaset Onur Ödülü,İşansanı Hamit Tecer’e; Yılın İhracatçısı Ödülü, İşinsanı Fahri Ateş’e Yılın Girişimcisi Ödülü, ÜNSİYAD Başkanı Kemal Yankuncu’ya; Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü verildi. Dağtılan diğer ödüller; İsmail Kütük’e Yılın Kobisi, Dursun Karamustafa’ya Yılın Futbol Onur Ödülü, Onur Çetinceviz’e İş Dünyası Yaşam Boyu Onur Ödülü, Şükrü Bodur’a Yılın İş Adamı Ödülü, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e Yılın En İyi Proje Ödülü, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’a Yılın Milletvekili Ödülü, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e Yılın Belediye Başkanı Ödülü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a Yılın Siyasetçisi Ödülü, CHP eski Ordu Milletvekili Oktay Ekşi’ye Yılın Medya Ödülü, DHA Ordu İl Muhabiri Nedim Kovan’a Yılın Haberi Ödülü, Anadolu Ajansı Ordu İl Muhabiri Hayati Akçay’a Yılın Gazetecisi Ödülü, Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’e Yılın Spor Adamı Ödülü, Prof. Dr. Çağatay Öztürk’e Yılın En Başarılı Doktoru Ödülü, Ümit Tokcan’a Yılın Sanatçı Ödülü, Telpa Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman’a Yılın Teknoloji ve Bilişim Ödülü, Ordu Dernekler Federasyonu’na Yılın En Başarılı Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü verildi. 
Ordu’da uydudan yayın yapan TV52 televizyonu tarafından ‘Yılın Başarı Ödülleri’ gecesi düzenlendi.

Gecede Ünyeli eski Bakan İdris Naim Şahin’e, Ünyeli işinsanları Hamit Tecer, Fahri Ateş ve ÜNSİYAD Başkanı Kemal Yankuncu’ya yılın ödülü verildi.

Ordu’da uydudan yayın yapan TV52 televizyonu tarafından ‘Yılın Başarı Ödülleri’ gecesi düzenlendi. İstanbul’da Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen geceye CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu, Cemal Enginyurt, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ilçe belediye başkanları ve seçkin davetliler katıldı.

Başarıyı ödüllendirip yarışan toplum inşa etmek istiyoruz

TV52 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı İsa Akçay, ilk kez düzenledikleri ödül gecesinde organizasyona destek olanlara teşekkür ederek, “Başarılarından dolayı bireyleri ödüllendirip; onure ederken, başarıya ulaşmak için de yarışacak bir toplumu inşa etmek bu organizasyondaki en büyük hedefimiz olacaktır. Bu vesileyle, bu geceyi çok fazla önemsiyor, daima üreten ve daima gelişmek için yarışan bir toplum yapılanmasına büyük katkı sağlayacağına gönülden inanıyorum” dedi.

Ünyeli 4 ada yılın ödülü

Yapılan konuşmaların ardından ‘Yılın Başarı Ödülleri’ sahiplerini buldu. 20 dalda dağıtılan ödüllerden 4’ü Ünyelilere verildi.

Ünyeli Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e; Yılın Yaşam Boyu Siyaset Onur Ödülü,İşansanı Hamit Tecer’e; Yılın İhracatçısı Ödülü, İşinsanı Fahri Ateş’e Yılın Girişimcisi Ödülü, ÜNSİYAD Başkanı Kemal Yankuncu’ya; Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü verildi.

Dağtılan diğer ödüller;

İsmail Kütük’e Yılın Kobisi, Dursun Karamustafa’ya Yılın Futbol Onur Ödülü, Onur Çetinceviz’e İş Dünyası Yaşam Boyu Onur Ödülü, Şükrü Bodur’a Yılın İş Adamı Ödülü, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e Yılın En İyi Proje Ödülü, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’a Yılın Milletvekili Ödülü, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e Yılın Belediye Başkanı Ödülü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a Yılın Siyasetçisi Ödülü, CHP eski Ordu Milletvekili Oktay Ekşi’ye Yılın Medya Ödülü, DHA Ordu İl Muhabiri Nedim Kovan’a Yılın Haberi Ödülü, Anadolu Ajansı Ordu İl Muhabiri Hayati Akçay’a Yılın Gazetecisi Ödülü, Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’e Yılın Spor Adamı Ödülü, Prof. Dr. Çağatay Öztürk’e Yılın En Başarılı Doktoru Ödülü, Ümit Tokcan’a Yılın Sanatçı Ödülü, Telpa Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman’a Yılın Teknoloji ve Bilişim Ödülü, Ordu Dernekler Federasyonu’na Yılın En Başarılı Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.