Şahin'e yoğun İlgi

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.10.2018 - 22:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 980+ kez okundu.
 

Şahin'e yoğun İlgi

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İstanbul’da katıldığı Ordu Günleri’nde ilgi gördü.
Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, uzun yıllar AK Parti’de genel sekreterlik yaptıktan sonra İstanbul’dan Ordu’ya gelerek milletvekili olmuştu. Daha sonra İçişleri Bakanı olan Şahin zamanında Ordu büyükşehir haline getirilmişti. O dönem Şahin’in Ordu Büyükşehir belediye Başkanı olacağı belirtiliyordu ancak AK Parti onun yerine Enver Yılmaz’ı aday gösterdi. Bunda Enver Yılmaz’ın etkili olduğu ileri sürüldü. Daha sonra olaylı bir şekilde Ak Partiden ayrılan Şahin, MİLAD Partisini kurarak siyasete devam etti. Bir süre sonra ise partiyi kapatarak sessizliğe büründü. SİYASETE DÖN ÇAĞRISI YAPILYOR Şahin uzun bir aradan sonra geçen ağustos ayında doğum yeri olan Ünye Yeşilkent Mahallesi şenliklerine katılarak ortaya çıktı. Bu günlerde ise İstanbul’da düzenlenen Ordu Günlerine katıldı. Burada özellikle AK Partili ilçe belediye başkanlarının kendisine olan ilgisi dikkat çekti. Enver Yılmaz’ın istifasının ardından ise sosyal medyada Ordu-Giresun Havaalanı ve Ordu Çevre Yolu gibi Ordu’nun kabuğunu kırmasın neden olan dev projelerin mimarı olduğu belirtilerek onun yeniden siyasete dönmesini isteyen paylaşımlar dikkat çekti.
Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İstanbul’da katıldığı Ordu Günleri’nde ilgi gördü.

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, uzun yıllar AK Parti’de genel sekreterlik yaptıktan sonra İstanbul’dan Ordu’ya gelerek milletvekili olmuştu. Daha sonra İçişleri Bakanı olan Şahin zamanında Ordu büyükşehir haline getirilmişti. O dönem Şahin’in Ordu Büyükşehir belediye Başkanı olacağı belirtiliyordu ancak AK Parti onun yerine Enver Yılmaz’ı aday gösterdi. Bunda Enver Yılmaz’ın etkili olduğu ileri sürüldü. Daha sonra olaylı bir şekilde Ak Partiden ayrılan Şahin, MİLAD Partisini kurarak siyasete devam etti. Bir süre sonra ise partiyi kapatarak sessizliğe büründü.

SİYASETE DÖN ÇAĞRISI YAPILYOR

Şahin uzun bir aradan sonra geçen ağustos ayında doğum yeri olan Ünye Yeşilkent Mahallesi şenliklerine katılarak ortaya çıktı. Bu günlerde ise İstanbul’da düzenlenen Ordu Günlerine katıldı. Burada özellikle AK Partili ilçe belediye başkanlarının kendisine olan ilgisi dikkat çekti. Enver Yılmaz’ın istifasının ardından ise sosyal medyada Ordu-Giresun Havaalanı ve Ordu Çevre Yolu gibi Ordu’nun kabuğunu kırmasın neden olan dev projelerin mimarı olduğu belirtilerek onun yeniden siyasete dönmesini isteyen paylaşımlar dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.