Şahin, “Seçilen Adaylarımızı İçtenlikle Kutluyorum”

SİYASET 01.04.2019 - 23:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1935+ kez okundu.
 

Şahin, “Seçilen Adaylarımızı İçtenlikle Kutluyorum”

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, yerel seçimler sonrasında basın açıklaması yayınladı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen M. Hilmi Güler’i tebrik eden Şahin’in açıklaması şu şekilde; “Ülkemizde ve güzel Ordumuzda dün yapılan yerel seçimlerde altın kalpli hemşehrilerimiz tarafından muhtarlarımız, meclis üyelerimiz ve belediye başkanlarımız seçilmiştir. İlimize ve değerli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, seçilen adaylarımızıda içtenlikle kutluyor, başarılar diliyorum. Aday olarak katıldığım Ordu büyükşehir belediye başkanlığına seçilen sayın M. Hilmi GÜLER’i gönülden tebrik ediyorum. Halkımızı ötekileştirmeden tüm hemşehrilerimizin belediye başkanı olarak gerçekleştireceği yönetim ve uygulamalarına dair inanç ve güvenimi ifade eder, bilvesile tüm değerli hemşehrilerimize engin sevgi ve derin saygılarımı sunarım.”
Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, yerel seçimler sonrasında basın açıklaması yayınladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen M. Hilmi Güler’i tebrik eden Şahin’in açıklaması şu şekilde;

“Ülkemizde ve güzel Ordumuzda dün yapılan yerel seçimlerde altın kalpli hemşehrilerimiz tarafından muhtarlarımız, meclis üyelerimiz ve belediye başkanlarımız seçilmiştir. İlimize ve değerli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, seçilen adaylarımızıda içtenlikle kutluyor, başarılar diliyorum.

Aday olarak katıldığım Ordu büyükşehir belediye başkanlığına seçilen sayın M. Hilmi GÜLER’i gönülden tebrik ediyorum.

Halkımızı ötekileştirmeden tüm hemşehrilerimizin belediye başkanı olarak gerçekleştireceği yönetim ve uygulamalarına dair inanç ve güvenimi ifade eder, bilvesile tüm değerli hemşehrilerimize engin sevgi ve derin saygılarımı sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.