Sahte istihbaratçı 3 kişi tutuklandı

ASAYİŞ 22.12.2018 - 23:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 962+ kez okundu.
 

Sahte istihbaratçı 3 kişi tutuklandı

Ordu’da kendilerini jandarma istihbarat olarak tanıtıp bir vatandaşın cep telefonunu ve cüzdanını alıp kaçan 3 kişi gerçek jandarmalar tarafından kıskıvrak yakalandı.
Altınordu İlçesi’ne bağlı Kökenli Mahallesi’nde bir otomobili durduran 3 kişi jandarma rozeti göstererek kendilerini istihbarat elemanı olarak tanıttı. Vatandaşın otomobilinden cep telefonu ve cüzdanı alan 3 kişi kayıplara kaçtı. Vatandaşın jandarmaya başvurması üzerine harekete geçen ekipler 3 kişiyi Trabzon Havalimanı’nda İstanbul’a kaçarken yakaladı. Ordu’ya getirilen 3 zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Ordu Valiliği de “Çıkar sağlamak amacıyla kendisini Jandarma ya da Jandarma İstihbarat olarak tanıtan sivil giyimli şahıslara karşı halkımızın dikkatli olması, tereddüde düşüldüğünde kurum kimliğinin istenmesi veya 156 Jandarma İhbar Hattına bildirilmesi” konusunda vatandaşları uyardı.
Ordu’da kendilerini jandarma istihbarat olarak tanıtıp bir vatandaşın cep telefonunu ve cüzdanını alıp kaçan 3 kişi gerçek jandarmalar tarafından kıskıvrak yakalandı.

Altınordu İlçesi’ne bağlı Kökenli Mahallesi’nde bir otomobili durduran 3 kişi jandarma rozeti göstererek kendilerini istihbarat elemanı olarak tanıttı. Vatandaşın otomobilinden cep telefonu ve cüzdanı alan 3 kişi kayıplara kaçtı.

Vatandaşın jandarmaya başvurması üzerine harekete geçen ekipler 3 kişiyi Trabzon Havalimanı’nda İstanbul’a kaçarken yakaladı.

Ordu’ya getirilen 3 zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Ordu Valiliği de “Çıkar sağlamak amacıyla kendisini Jandarma ya da Jandarma İstihbarat olarak tanıtan sivil giyimli şahıslara karşı halkımızın dikkatli olması, tereddüde düşüldüğünde kurum kimliğinin istenmesi veya 156 Jandarma İhbar Hattına bildirilmesi” konusunda vatandaşları uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.