Şampiyon folklorculardan Müdür Tokgöz’e ziyaret

SPOR 09.02.2019 - 22:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1894+ kez okundu.
 

Şampiyon folklorculardan Müdür Tokgöz’e ziyaret

Halk oyunları Ordu finallerinde il 1. si olan Yeşilkent Şehit Mustafa Güler Ortaokulu Halk Oyunları Ekibi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’ü ziyaret etti.
Şubat 2019 Salı günü Ordu´da düzenlenen “Geleneksel Halkoyunları Ordu İl Finalleri”nde il 1.si olan Yeşilkent Şehit Mustafa Güler Ortaokulu Halk Oyunları ekibi, başarılarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’le paylaştı. Başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Müdür Tokgöz, Trabzon’da yapılacak olan bölge yarışmalarında Ordu’yu temsil edecek olan Yeşilkent Şehit Mustafa Güler Ortaokulu Halk Oyunları Ekibi öğrenci ve öğretmenlerine başarılar diledi. Müdür Tokgöz, ziyaretin ardından halk oyunları ekibine, Atatürk Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonunda öğle yemeği ikramında bulundu.
Halk oyunları Ordu finallerinde il 1. si olan Yeşilkent Şehit Mustafa Güler Ortaokulu Halk Oyunları Ekibi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’ü ziyaret etti.

Şubat 2019 Salı günü Ordu´da düzenlenen “Geleneksel Halkoyunları Ordu İl Finalleri”nde il 1.si olan Yeşilkent Şehit Mustafa Güler Ortaokulu Halk Oyunları ekibi, başarılarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’le paylaştı.

Başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Müdür Tokgöz, Trabzon’da yapılacak olan bölge yarışmalarında Ordu’yu temsil edecek olan Yeşilkent Şehit Mustafa Güler Ortaokulu Halk Oyunları Ekibi öğrenci ve öğretmenlerine başarılar diledi.

Müdür Tokgöz, ziyaretin ardından halk oyunları ekibine, Atatürk Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonunda öğle yemeği ikramında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.