Şampiyonlardan Kaymakam Güney’e ziyaret

SPOR 27.09.2018 - 11:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2098+ kez okundu.
 

Şampiyonlardan Kaymakam Güney’e ziyaret

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Muay Thai Türkiye Şampiyonu Azra Ocak ile Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonu Hüseyin Pişken, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.
Çanakkale’de temmuz ayında düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda 1. olan Azra Ocak ile İstanbul’da eylül ayında düzenlenen Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonası’nda 40 yaş üstü erkeklerde 1. olan Hüseyin Pişken, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i ziyaret ettiler. Sporculara Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu ile Müdürlüğün Muay Thai Antrenörü Kenan Balcıoğlu eşlik etti. Kaymakam Güney, başarılı sporcuları ve hocalarını kutlayarak bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diledi. Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Muay Thai Antrenörü Kenan Balcıoğlu, Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı bir sezon geçirdiğini söyledi. Sporcularını tebrik eden Balcıoğlu, “Kulüp olarak 2018 yılı içerisinde şu ana kadar Türkiye Şampiyonaları’nda 18 madalya kazandık. Hüseyin Pişken kardeşimiz aralık ayında yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek. Sporcularımıza destek verildikçe ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz.” diye konuştu. 
Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Muay Thai Türkiye Şampiyonu Azra Ocak ile Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonu Hüseyin Pişken, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Çanakkale’de temmuz ayında düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda 1. olan Azra Ocak ile İstanbul’da eylül ayında düzenlenen Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonası’nda 40 yaş üstü erkeklerde 1. olan Hüseyin Pişken, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i ziyaret ettiler. Sporculara Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu ile Müdürlüğün Muay Thai Antrenörü Kenan Balcıoğlu eşlik etti.

Kaymakam Güney, başarılı sporcuları ve hocalarını kutlayarak bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diledi.

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Muay Thai Antrenörü Kenan Balcıoğlu, Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı bir sezon geçirdiğini söyledi.

Sporcularını tebrik eden Balcıoğlu, “Kulüp olarak 2018 yılı içerisinde şu ana kadar Türkiye Şampiyonaları’nda 18 madalya kazandık. Hüseyin Pişken kardeşimiz aralık ayında yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek. Sporcularımıza destek verildikçe ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.