Samsun Ordulu polisi konuşuyor

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.04.2019 - 22:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2174+ kez okundu.
 

Samsun Ordulu polisi konuşuyor

Samsun'da denize atlayarak intihar teşebbüsünde bulunan engelliyi ve onu çıkarmak için denize atlayan ikiz kardeşini, ekipmansız olarak kendi canını hiçe sayarak kurtaran Perşembeli polis Osman Aşık, Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.
Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı Halk İskelesi'nde meydana gelen olayda, bedensel engelli Murat Ünlü (39), akülü aracıyla iskeleye geldi. Bir süre sonra ikizi Yunus Ünlü'ye (39) mesaj atan engelli şahıs, daha sonra kendisini denize attı. Olay yerine gelen Murat Ünlü'nün ikizi ise ağabeyini kurtarmak için o da denize atladı. Bu sırada olay yerine yakın bir yerde oturan ve Çorum'dan görevden gelmesi nedeniyle istirahatli olan deniz polisi ve aynı zamanda dalgıç olan Osman Aşık, ihbar üzerine hızla olay yerine gitti. Dalgıç kıyafetlerini bile giymeden Karadeniz'in buz gibi sularına atlayan dalgıç Osman Aşık, hayatını riske atarak iki kardeşi kurtarmayı başardı. İki derecelik soğukta Karadeniz'in hırçın dalgaları arasından iki kardeşi sağ olarak kurtaran polis memuru, büyük takdir topladı. Samsun Valisi Osman Kaymak, mesai dışında olduğu sırada denizde boğulmak üzere olan iki kişiyi ekipman ve kıyafeti olmaksızın sağ olarak denizden çıkarıp 112 sağlık ekiplerine teslim eden Kurbağa Adam Polis Memuru Osman Aşık'ı başarı belgesiyle ödüllendirdi.
Samsun'da denize atlayarak intihar teşebbüsünde bulunan engelliyi ve onu çıkarmak için denize atlayan ikiz kardeşini, ekipmansız olarak kendi canını hiçe sayarak kurtaran Perşembeli polis Osman Aşık, Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı Halk İskelesi'nde meydana gelen olayda, bedensel engelli Murat Ünlü (39), akülü aracıyla iskeleye geldi. Bir süre sonra ikizi Yunus Ünlü'ye (39) mesaj atan engelli şahıs, daha sonra kendisini denize attı. Olay yerine gelen Murat Ünlü'nün ikizi ise ağabeyini kurtarmak için o da denize atladı. Bu sırada olay yerine yakın bir yerde oturan ve Çorum'dan görevden gelmesi nedeniyle istirahatli olan deniz polisi ve aynı zamanda dalgıç olan Osman Aşık, ihbar üzerine hızla olay yerine gitti. Dalgıç kıyafetlerini bile giymeden Karadeniz'in buz gibi sularına atlayan dalgıç Osman Aşık, hayatını riske atarak iki kardeşi kurtarmayı başardı. İki derecelik soğukta Karadeniz'in hırçın dalgaları arasından iki kardeşi sağ olarak kurtaran polis memuru, büyük takdir topladı.

Samsun Valisi Osman Kaymak, mesai dışında olduğu sırada denizde boğulmak üzere olan iki kişiyi ekipman ve kıyafeti olmaksızın sağ olarak denizden çıkarıp 112 sağlık ekiplerine teslim eden Kurbağa Adam Polis Memuru Osman Aşık'ı başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.