Sanatçı Haluk levent’ten Hilmi Güler’e barınak projesinde destek mesajı

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 02.11.2019 - 20:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2270+ kez okundu.
 

Sanatçı Haluk levent’ten Hilmi Güler’e barınak projesinde destek mesajı

Sanatçı Haluk levent’ten Hilmi Güler’ e destek mesajı.
Hayvanların barınaktaki görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından tepkiler giderek artmış ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler temasları yarıda bırakarak Ordu’ya gelmişti.   Yaşanan durumdan son derece üzgün olduğunu belirterek sorumlulara gerekli işlemlerin yapılacağını ve hayvanlar için uygun projeler hayata geçirileceğini belirten Başkan Hilmi Güler’e, Twitter üzerinden sanatçı Haluk Levent den destek geldi. Haluk Levent mesajında hayvan severlerin yüreğine su serpti. Sanatçı Haluk Levent canlarım az önce Ordu belediye başkanı sayın Hilmi Güler aradı uzun uzun konuştuk. Sorumlular hakkında işlem başlattığını artık bu manzaraların ı yaşamayacağını iletti .Beni bu proje ile ilgili Ordu’ya davet etti .Kedilerde teşekkür ettim en yakın zamanda gideceğim Ordu’ya. Haluk Levent hayvan barınakları faciaları için geçici değil kalıcı çözümler getirmeyi düşünüyoruz. Bunun gibi barınak sorduğuna belediyelere projeler sunacağız paylaşımında bulundu.
Sanatçı Haluk levent’ten Hilmi Güler’ e destek mesajı.

Hayvanların barınaktaki görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından tepkiler giderek artmış ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler temasları yarıda bırakarak Ordu’ya gelmişti.

 

Yaşanan durumdan son derece üzgün olduğunu belirterek sorumlulara gerekli işlemlerin yapılacağını ve hayvanlar için uygun projeler hayata geçirileceğini belirten Başkan Hilmi Güler’e, Twitter üzerinden sanatçı Haluk Levent den destek geldi.

Haluk Levent mesajında hayvan severlerin yüreğine su serpti.

Sanatçı Haluk Levent canlarım az önce Ordu belediye başkanı sayın Hilmi Güler aradı uzun uzun konuştuk. Sorumlular hakkında işlem başlattığını artık bu manzaraların ı yaşamayacağını iletti .Beni bu proje ile ilgili Ordu’ya davet etti .Kedilerde teşekkür ettim en yakın zamanda gideceğim Ordu’ya.

Haluk Levent hayvan barınakları faciaları için geçici değil kalıcı çözümler getirmeyi düşünüyoruz. Bunun gibi barınak sorduğuna belediyelere projeler sunacağız paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.