Saray Hamamı 112 bin TL'ye kiralandı

BÖLGE GÜNDEMİ 22.10.2019 - 11:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1678+ kez okundu.
 

Saray Hamamı 112 bin TL'ye kiralandı

1808 yılında yapılarak Türk Hamamı olarak hizmet veren tarihi Saray Hamamı yıllık 112 bin TL'ye kiralandı.
Saray Hamamı ihalesine katılan Ünye Madencilik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Tecer, burayı işletmek üzere 4 yıl 8 aylığına kiraladı. Ünye Belediyesi'nde gerçekleşen ihalelerde Emirgan Çay Bahçesi yıllık 220 bin TL kira bedelle Ünye Belediyesi iştiraklerinden ÜNBEL tarafından kiralandı. Tek kişinin katıldığı lostra salonu ihalesi 3 bin 200 TL ile bu kişide kaldı. Düzenlenen ihalede, geri dönüşüm ihalesine giren tek firma ise muhammen bedeli yüksek bularak ihaleden çekildi. Ünye Belediyesi'nde düzenlenen açık artırmada Saray Hamamı, Emirgan Çay Bahçesi ve lostra salonu kiralandı. Geri dönüşüm ihalesi ise katılımcının muhammen bedeli yüksek bulması sonucu yapılamadı. Saray Hamamı yıllık 112 TL bedelle Hamit Tecer'de kaldı Ünye Belediyesi'nin işletme tasarrufundaki Saray Hamamı ihalesine Ünye Madencilik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Tecer, işadamı Alican Atasoy ve ÜNBEL A.Ş.  katıldı. 4 yıl 8 ay için ihaleye çıkan Saray Hamamı için Ünye Belediyesi yıllık 30 bin lira muhammen bedelle ihale açtı. İhale yıllık 112 bin lira kira bedeli ile işadamı Hamit Tecer’de kaldı. İhale sonrası konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Saray Hamamının Ünye’ye güzel hizmetler sunmasını diliyor, ihaleyi alan işadamımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi. Emirgan Çay Bahçesi 220 bin TL bedelle ÜNBEL'de kaldı Liseler Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde bulunan Emirgan Çay Bahçesi ihalesine işadamı Özcan Efe, işadamı, Evren Vural, Sebahattin Poyrazoğlu ve  ÜNBEL A. Ş.  katıldı. Emirgan Çay Bahçesi için Ünye Belediyesi tarafından yıllık 150 bin lira muhammen bedel konulmuştu. İhaleye giren Özcan Efe fiyat vermeden ihaleden çekildi. 150 bin 500 lira fiyat veren Evren Vural’ın da ihaleden çekilmesinin ardından Sebahatttin Poyrazoğlu ve ÜNBEL A.Ş. baş başa kaldı. İhale 220 bin lira bedel ile ÜNBEL A. Ş.’de kaldı. Lostra salonu ihalesine bir kişi katıldı Belediye Caddesi, Belediye yanında bulunan lostra salonu ihalesi için 21 aylık muhammen kira bedeli Ünye Belediyesi tarafından 3 bin 150  olarak belirlendi. Tek kişinin katıldığı ihale 3 bin 200 lira ile katılan kişide kaldı. Geri dönüşüm ihale edilemedi Ünye Belediyesi sınırları içinde 85 mahallede bulunan ambalaj atıklarının toplanması, taşınması ve ayrıştırılması ihalesine tek firma katıldı. Ünye Belediyesi tarafından yıllık muhammen bedel olarak 111 bin 600 lira olarak belirlendi. İhaleye giren tek firma ise muhammen bedeli yüksek bularak ihaleden çekildi. Böylelikle Belediyesinin geri dönüşüm ihalesi gerçekleşememiş oldu. 
1808 yılında yapılarak Türk Hamamı olarak hizmet veren tarihi Saray Hamamı yıllık 112 bin TL'ye kiralandı.

Saray Hamamı ihalesine katılan Ünye Madencilik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Tecer, burayı işletmek üzere 4 yıl 8 aylığına kiraladı.

Ünye Belediyesi'nde gerçekleşen ihalelerde Emirgan Çay Bahçesi yıllık 220 bin TL kira bedelle Ünye Belediyesi iştiraklerinden ÜNBEL tarafından kiralandı.

Tek kişinin katıldığı lostra salonu ihalesi 3 bin 200 TL ile bu kişide kaldı.

Düzenlenen ihalede, geri dönüşüm ihalesine giren tek firma ise muhammen bedeli yüksek bularak ihaleden çekildi.

Ünye Belediyesi'nde düzenlenen açık artırmada Saray Hamamı, Emirgan Çay Bahçesi ve lostra salonu kiralandı. Geri dönüşüm ihalesi ise katılımcının muhammen bedeli yüksek bulması sonucu yapılamadı.

Saray Hamamı yıllık 112 TL bedelle Hamit Tecer'de kaldı

Ünye Belediyesi'nin işletme tasarrufundaki Saray Hamamı ihalesine Ünye Madencilik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Tecer, işadamı Alican Atasoy ve ÜNBEL A.Ş.  katıldı. 4 yıl 8 ay için ihaleye çıkan Saray Hamamı için Ünye Belediyesi yıllık 30 bin lira muhammen bedelle ihale açtı. İhale yıllık 112 bin lira kira bedeli ile işadamı Hamit Tecer’de kaldı.

İhale sonrası konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Saray Hamamının Ünye’ye güzel hizmetler sunmasını diliyor, ihaleyi alan işadamımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Emirgan Çay Bahçesi 220 bin TL bedelle ÜNBEL'de kaldı

Liseler Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde bulunan Emirgan Çay Bahçesi ihalesine işadamı Özcan Efe, işadamı, Evren Vural, Sebahattin Poyrazoğlu ve  ÜNBEL A. Ş.  katıldı. Emirgan Çay Bahçesi için Ünye Belediyesi tarafından yıllık 150 bin lira muhammen bedel konulmuştu. İhaleye giren Özcan Efe fiyat vermeden ihaleden çekildi. 150 bin 500 lira fiyat veren Evren Vural’ın da ihaleden çekilmesinin ardından Sebahatttin Poyrazoğlu ve ÜNBEL A.Ş. baş başa kaldı. İhale 220 bin lira bedel ile ÜNBEL A. Ş.’de kaldı.

Lostra salonu ihalesine bir kişi katıldı

Belediye Caddesi, Belediye yanında bulunan lostra salonu ihalesi için 21 aylık muhammen kira bedeli Ünye Belediyesi tarafından 3 bin 150  olarak belirlendi. Tek kişinin katıldığı ihale 3 bin 200 lira ile katılan kişide kaldı.

Geri dönüşüm ihale edilemedi

Ünye Belediyesi sınırları içinde 85 mahallede bulunan ambalaj atıklarının toplanması, taşınması ve ayrıştırılması ihalesine tek firma katıldı. Ünye Belediyesi tarafından yıllık muhammen bedel olarak 111 bin 600 lira olarak belirlendi. İhaleye giren tek firma ise muhammen bedeli yüksek bularak ihaleden çekildi. Böylelikle Belediyesinin geri dönüşüm ihalesi gerçekleşememiş oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.