Satın Aldığı Evin İnşaatında Can Verdi

ASAYİŞ 01.09.2019 - 16:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1767+ kez okundu.
 

Satın Aldığı Evin İnşaatında Can Verdi

Satın aldığı dairesini çocuklarına gösterirken asansör boşluğuna düşüp yaşamını kaybetti.
Olay Altınordu Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Yedaş  Mali Hizmetler Müdürü Ömer Aydın Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni bir daire aldı. Aydın çocuklarını da alıp inşaat halindeki daireye gitti. Ömer Aydın bir an dikkatsizlik nedeniyle 5. Kattan asansör boşluğundan zemin kata düştü. Yapılan tüm müdahaleye rağmen Ömer Aydın kurtarılamadı. Ömer Aydın bugün Şahincili Mahallesi Gümüşhaneliler mezarlığında toprağa verilecek.
Satın aldığı dairesini çocuklarına gösterirken asansör boşluğuna düşüp yaşamını kaybetti.

Olay Altınordu Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Yedaş  Mali Hizmetler Müdürü Ömer Aydın Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni bir daire aldı. Aydın çocuklarını da alıp inşaat halindeki daireye gitti. Ömer Aydın bir an dikkatsizlik nedeniyle 5. Kattan asansör boşluğundan zemin kata düştü. Yapılan tüm müdahaleye rağmen Ömer Aydın kurtarılamadı.

Ömer Aydın bugün Şahincili Mahallesi Gümüşhaneliler mezarlığında toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.