SDYV’den 1.063 aileye bayram yardımı

YAŞAM 21.08.2018 - 00:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1332+ kez okundu.
 

SDYV’den 1.063 aileye bayram yardımı

Ünye Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın (SYDV), ilçe genelinde 1.064 aileye, 200 lira nakit olmak üzere 212 bin 800 lira Kurban Bayram’ı yardımı yaptığı öğrenildi.
Ünye Kaymakamlığı SYDV'den edinilen bilgiye göre, vakfa kayıtlı olan ihtiyaç sahibi ailelerin Kurban Bayramı dolayısıyla gıda ve giyim gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Kaymakamlığın talimatıyla yardımda bulunulduğu belirtildi. Kurban Bayramı öncesinde yapılan yardımın önemine dikkat çekilen açıklamada, "Bu kapsamda Ünye ilçe merkezi ve tüm mahallelerinde yardıma ihtiyacı olan ve vakfımıza müracaat edenler arasında yapılan değerlendirmede yaşlı, dul ve engellilere öncelik sağlayarak 1.064 aileye “Kurban Bayram Yardımı” adı altında 200'er lira olmak üzere toplam 212 bin 800 lira nakdi yardım yapılmıştır." denildi.  
Ünye Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın (SYDV), ilçe genelinde 1.064 aileye, 200 lira nakit olmak üzere 212 bin 800 lira Kurban Bayram’ı yardımı yaptığı öğrenildi.

Ünye Kaymakamlığı SYDV'den edinilen bilgiye göre, vakfa kayıtlı olan ihtiyaç sahibi ailelerin Kurban Bayramı dolayısıyla gıda ve giyim gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Kaymakamlığın talimatıyla yardımda bulunulduğu belirtildi.

Kurban Bayramı öncesinde yapılan yardımın önemine dikkat çekilen açıklamada, "Bu kapsamda Ünye ilçe merkezi ve tüm mahallelerinde yardıma ihtiyacı olan ve vakfımıza müracaat edenler arasında yapılan değerlendirmede yaşlı, dul ve engellilere öncelik sağlayarak 1.064 aileye “Kurban Bayram Yardımı” adı altında 200'er lira olmak üzere toplam 212 bin 800 lira nakdi yardım yapılmıştır." denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.