Seçimde yarışacak adayların kesin listeleri!

SİYASET 05.03.2019 - 13:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2194+ kez okundu.
 

Seçimde yarışacak adayların kesin listeleri!

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde yarışacak adayların kesin listeleri 3 Mart 2019 Pazar günü il ve ilçe seçim kurulları tarafından ilan edildi.
Adaylık başvuruları 19 Şubat'ta yapılmış bu tarihten sonra da il ve ilçe seçim kurullarıyla Yüksek Seçim Kurulu itirazları karara bağlamıştı. Bağımsız adaylar da dahil olmak üzere kesin aday listeleri il ve ilçe seçim kurulları tarafından ilan edildi. İlçe Seçim Kurulu’nca yapılan ilanda Ünye, Akkuş, Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde belediye başkanlığı için yarışacak isimlerin kesin listesi şu şekilde oldu:   ÜNYE: AK Parti: Hüseyin Tavlı (Cumhur İttifakı) İYİ Parti: Berkay Torunoğlu (Millet İttifakı) Saadet Partisi: Veysel İlhan Demokratik Sol Parti: Fatih Günindi Büyük Birlik Partisi: Yunus Zor Bağımsız Türkiye Partisi: Vahit Bektaşoğlu Vatan Partisi: Ali Furtuna     ÇAYBAŞI Saadet Partisi: Aydın Arslan Bağımsız Türkiye Partisi: Kenan Ekim Büyük Birlik Partisi: İsmet Yanık CHP: Enver Kandemir AK Parti: Hüseyin Semiz     AKKUŞ AK Parti: İsa Demirci (Cumhur İttifakı) CHP: Bayram Görür (Millet İttifakı) Saadet Partisi: Harun Ustaoğlu Bağımsız Türkiye Partisi: Hüseyin Palavar     İKİZCE CHP: Mustafa Kaynar (Millet İttifakı) MHP: Osman Kaygı (Cumhur İttifakı) Saadet Partisi: Erol Kışla  Büyük Birlik Partisi: Osman Özkan Bağımsız Türkiye Partisi: Muammer Belen
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde yarışacak adayların kesin listeleri 3 Mart 2019 Pazar günü il ve ilçe seçim kurulları tarafından ilan edildi.

Adaylık başvuruları 19 Şubat'ta yapılmış bu tarihten sonra da il ve ilçe seçim kurullarıyla Yüksek Seçim Kurulu itirazları karara bağlamıştı.

Bağımsız adaylar da dahil olmak üzere kesin aday listeleri il ve ilçe seçim kurulları tarafından ilan edildi.

İlçe Seçim Kurulu’nca yapılan ilanda Ünye, Akkuş, Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde belediye başkanlığı için yarışacak isimlerin kesin listesi şu şekilde oldu:

 

ÜNYE:

AK Parti: Hüseyin Tavlı (Cumhur İttifakı)

İYİ Parti: Berkay Torunoğlu (Millet İttifakı)

Saadet Partisi: Veysel İlhan

Demokratik Sol Parti: Fatih Günindi

Büyük Birlik Partisi: Yunus Zor

Bağımsız Türkiye Partisi: Vahit Bektaşoğlu

Vatan Partisi: Ali Furtuna

 

 

ÇAYBAŞI

Saadet Partisi: Aydın Arslan

Bağımsız Türkiye Partisi: Kenan Ekim

Büyük Birlik Partisi: İsmet Yanık

CHP: Enver Kandemir

AK Parti: Hüseyin Semiz

 

 

AKKUŞ

AK Parti: İsa Demirci (Cumhur İttifakı)

CHP: Bayram Görür (Millet İttifakı)

Saadet Partisi: Harun Ustaoğlu

Bağımsız Türkiye Partisi: Hüseyin Palavar

 

 

İKİZCE

CHP: Mustafa Kaynar (Millet İttifakı)

MHP: Osman Kaygı (Cumhur İttifakı)

Saadet Partisi: Erol Kışla 

Büyük Birlik Partisi: Osman Özkan

Bağımsız Türkiye Partisi: Muammer Belen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.