Şehidin Babasına Yeni Ev Yapılacak

YAŞAM 14.07.2020 - 12:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1780+ kez okundu.
 

Şehidin Babasına Yeni Ev Yapılacak

Ordulu Şehit Salih Altuntaş’ın evi yaptırılıyor.
 Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel Şehit Babası Kenan Altuntaş’ın evinin 8 aydır yapılmaamsını TBMM’de gündeme getirdi.   Adıgüzel’in açıklamalarından sonra Ordu Valisi Tuncay Sonel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yeni ev yapılacağını duyurdu.   Uzman Çavuş Salih Altuntaş 14 Temmuz 2014 tarihinde Hakkari’de şehit düştü. Şehit askerin babasının Aybastı Uzundere Mahallesi’ndeki eski ve dökük evi kamuoyunda dikkat çekti.   Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, 8 aydır şehit babasının evinin yapılmadığını TBMM’de gündeme getirdi. Adıgüzel’in açıklaamsından sonra İçişleri Bakanlığı ve Ordu Valiliği harekete geçti.   Adıgüzel gelişmelerle ilgili şunları söyledi; “Ordu'nun son şehidi Salih Altuntaş'ın evi 1 yıldır yapılmamıştı. TBMM'de de dile getirdim. Bugün Sözcü gazetesi de gündeme getirdi. Yeni Ordu valimizin de hızlı bir şekilde duruma olumlu tepki vermesini de Ordu adına umutlu buluyorum. İçişleri bakanı Süleyman Soylu Şehit Salih'in babasını arayarak evin 3 ay içinde tadilat da değil yeniden yapılacağı sözünü vermiş. Bunun da takipçisi, kimsesizlerin kimsesi, Ordu'nun da Turkiye'nin de gözü, kulağı, sesi olmaya devam edeceğiz.”   3 ay içerisinde bitirilecek.   Konuya ilişkin Ordu Valisi Tuncay Sonel sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;   Ordu /Aybastı ilçemizdeki Şehidimiz Salih Altıntaş Evladımızın Babası Kenan Amca ile  köydeki evinin tamiratı için konuşulmuştu. Konuyla ilgili Bakanlığımız ile görüşülüp  yeni ev yapımı planlanmıştı.İnşallah 3 ay içerisinde de bitirilecek.Şehitlerimize rahnet ve dua ile.
Ordulu Şehit Salih Altuntaş’ın evi yaptırılıyor.

 Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel Şehit Babası Kenan Altuntaş’ın evinin 8 aydır yapılmaamsını TBMM’de gündeme getirdi.

 

Adıgüzel’in açıklamalarından sonra Ordu Valisi Tuncay Sonel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yeni ev yapılacağını duyurdu.

 


Uzman Çavuş Salih Altuntaş 14 Temmuz 2014 tarihinde Hakkari’de şehit düştü. Şehit askerin babasının Aybastı Uzundere Mahallesi’ndeki eski ve dökük evi kamuoyunda dikkat çekti.

 


Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, 8 aydır şehit babasının evinin yapılmadığını TBMM’de gündeme getirdi. Adıgüzel’in açıklaamsından sonra İçişleri Bakanlığı ve Ordu Valiliği harekete geçti.

 


Adıgüzel gelişmelerle ilgili şunları söyledi; “Ordu'nun son şehidi Salih Altuntaş'ın evi 1 yıldır yapılmamıştı. TBMM'de de dile getirdim. Bugün Sözcü gazetesi de gündeme getirdi. Yeni Ordu valimizin de hızlı bir şekilde duruma olumlu tepki vermesini de Ordu adına umutlu buluyorum. İçişleri bakanı Süleyman Soylu Şehit Salih'in babasını arayarak evin 3 ay içinde tadilat da değil yeniden yapılacağı sözünü vermiş. Bunun da takipçisi, kimsesizlerin kimsesi, Ordu'nun da Turkiye'nin de gözü, kulağı, sesi olmaya devam edeceğiz.”

 


3 ay içerisinde bitirilecek.

 


Konuya ilişkin Ordu Valisi Tuncay Sonel sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

 


Ordu /Aybastı ilçemizdeki Şehidimiz Salih Altıntaş Evladımızın Babası Kenan Amca ile  köydeki evinin tamiratı için konuşulmuştu. Konuyla ilgili Bakanlığımız ile görüşülüp  yeni ev yapımı planlanmıştı.İnşallah 3 ay içerisinde de bitirilecek.Şehitlerimize rahnet ve dua ile.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.