Şehir Hastanesi çalışmalarında sorun yok

SAĞLIK 18.04.2019 - 14:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1192+ kez okundu.
 

Şehir Hastanesi çalışmalarında sorun yok

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Şehir Hastanesi üzerinde hassasiyetle durduklarını belirterek, arsa üzerinde hiç bir sorunun kalmadığını en kısa zamanda çalışmalara başlanacağını söyledi.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde yapımı kararlaştırılan ancak belirlenen arsa üzerinde sorunlar yaşanan Şehir Hastanesi çalışmalarında sorun bulunmadığı belirtildi. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Şehir Hastanesi üzerinde hassasiyetle durduklarını belirterek, arsa üzerinde hiç bir sorunun kalmadığını en kısa zamanda çalışmalara başlanacağını söyledi. 6 firma ön teklif verdi Sağlık Bakanlığı, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından kamu özel işbirliği modeli ile Ordu Şehir Hastanesi yapımı işleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi için ön yeterlik ihalesine çıkıldığını ihaleye de yeteri kadar firmanın katıldığını kaydeden Vali Yavuz, 6 firmanın bununla ilgili ön teklifi verdiğini belirtti. Arsa üzerinde sorun kalmadı Arazinin durumu ile ilgili bilgiler veren Vali Yavuz, “Eskipazar Mahallesinde 111 dönüm arazinin, 27.12.2018 tarihinde şehir hastanesi yapılmak üzere Sağlık Bakanlığına tahsisi yapıldı. Arsa üzerinde şahıs arazileri vardı, Altınordu Belediyemiz burada İmar Kanununun 18. maddesini uygulamak sureti ile uygun bir yere nakledildi ve askı süresi bitti, itiraz olmadı ve kesinleşti” dedi. Arsa üzerinde başka çalışmaların da yapıldığını ifade eden Vali Yavuz, “Buradan geçen enerji nakil hatları var. Enerji nakil hatlarının deprese edilmesi için de TEDAŞ ve YEDAŞ yetkilileri ile gerekli irtibatlar kuruldu ve buradaki deprese çalışmaları en kısa zamanda bitirilecek” diye konuştu. Vali Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu’yu ziyaretleri sırasında da Şehir Hastanesinin en kısa zamanda başlayacağı konusunda açıklaması olduğunu hatırlatarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözünün elbette sözlerin üstünde olduğunu sözlerine ekledi.
Ordu Valisi Seddar Yavuz, Şehir Hastanesi üzerinde hassasiyetle durduklarını belirterek, arsa üzerinde hiç bir sorunun kalmadığını en kısa zamanda çalışmalara başlanacağını söyledi.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde yapımı kararlaştırılan ancak belirlenen arsa üzerinde sorunlar yaşanan Şehir Hastanesi çalışmalarında sorun bulunmadığı belirtildi. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Şehir Hastanesi üzerinde hassasiyetle durduklarını belirterek, arsa üzerinde hiç bir sorunun kalmadığını en kısa zamanda çalışmalara başlanacağını söyledi.

6 firma ön teklif verdi

Sağlık Bakanlığı, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından kamu özel işbirliği modeli ile Ordu Şehir Hastanesi yapımı işleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi için ön yeterlik ihalesine çıkıldığını ihaleye de yeteri kadar firmanın katıldığını kaydeden Vali Yavuz, 6 firmanın bununla ilgili ön teklifi verdiğini belirtti.

Arsa üzerinde sorun kalmadı

Arazinin durumu ile ilgili bilgiler veren Vali Yavuz, “Eskipazar Mahallesinde 111 dönüm arazinin, 27.12.2018 tarihinde şehir hastanesi yapılmak üzere Sağlık Bakanlığına tahsisi yapıldı. Arsa üzerinde şahıs arazileri vardı, Altınordu Belediyemiz burada İmar Kanununun 18. maddesini uygulamak sureti ile uygun bir yere nakledildi ve askı süresi bitti, itiraz olmadı ve kesinleşti” dedi.

Arsa üzerinde başka çalışmaların da yapıldığını ifade eden Vali Yavuz, “Buradan geçen enerji nakil hatları var. Enerji nakil hatlarının deprese edilmesi için de TEDAŞ ve YEDAŞ yetkilileri ile gerekli irtibatlar kuruldu ve buradaki deprese çalışmaları en kısa zamanda bitirilecek” diye konuştu.

Vali Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu’yu ziyaretleri sırasında da Şehir Hastanesinin en kısa zamanda başlayacağı konusunda açıklaması olduğunu hatırlatarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözünün elbette sözlerin üstünde olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.