Şehit Aileleri ve Gaziler Yararına Düzenlenen Kermesin Açılışı Yapıldı

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 05.03.2019 - 15:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2489+ kez okundu.
 

Şehit Aileleri ve Gaziler Yararına Düzenlenen Kermesin Açılışı Yapıldı

Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından, şehit aileleri ve gaziler yararına düzenlenen kermesin açılışı gerçekleşti.
Kur’an-ı Kerim okunup dualarla açılışı yapılan kermes, ilk gün Otelcilik Meslek Lisesi ve Kız Meslek Lisesi öncülüğünde düzenlenip, çeşitli yemeklerle şehit aileleri ve gaziler yararına vatandaşlara sunuldu. Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği, şehit aileleri ve gaziler yararına düzenlenen kermesin açılışına Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Garnizon Komutanı Binbaşı Bünyamin Dönmez, İlçe Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk, Ünye Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ak Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, Ünye Kent Konseyi Başkanı Adnan Sobi, çeşitli kurum amirleri, şehit ve gazi aileleri ve vatandaşlar katıldı. Kermesin açılışında konuşma yapan Fatsa Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Adem Çiçek şunları ifade etti; “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü adına şehitlerimizi Rahmetle anıyor ve geride kalan yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum. Ayrıca bu uğurda gazi olan kardeşlerimize sağlık diliyorum. Kermesimiz Cuma gününe kadar faaliyet gösterecek olup tüm Ünyelileri kermesimize ilgi göstermesini bekliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı. 5 gün daha devam edecek kermes, 2.gün El Ele Derneği, 3.gün Ak Parti Kadın Kolları, 4.gün Sahilköy Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği, 5.gün ise Ünye Ülkü Ocakları Başkanlığı öncülüğünde devam edecek.
Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından, şehit aileleri ve gaziler yararına düzenlenen kermesin açılışı gerçekleşti.

Kur’an-ı Kerim okunup dualarla açılışı yapılan kermes, ilk gün Otelcilik Meslek Lisesi ve Kız Meslek Lisesi öncülüğünde düzenlenip, çeşitli yemeklerle şehit aileleri ve gaziler yararına vatandaşlara sunuldu.

Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği, şehit aileleri ve gaziler yararına düzenlenen kermesin açılışına Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Garnizon Komutanı Binbaşı Bünyamin Dönmez, İlçe Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk, Ünye Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ak Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, Ünye Kent Konseyi Başkanı Adnan Sobi, çeşitli kurum amirleri, şehit ve gazi aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Kermesin açılışında konuşma yapan Fatsa Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Adem Çiçek şunları ifade etti;

“Vatanımızın bölünmez bütünlüğü adına şehitlerimizi Rahmetle anıyor ve geride kalan yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum. Ayrıca bu uğurda gazi olan kardeşlerimize sağlık diliyorum. Kermesimiz Cuma gününe kadar faaliyet gösterecek olup tüm Ünyelileri kermesimize ilgi göstermesini bekliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

5 gün daha devam edecek kermes, 2.gün El Ele Derneği, 3.gün Ak Parti Kadın Kolları, 4.gün Sahilköy Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği, 5.gün ise Ünye Ülkü Ocakları Başkanlığı öncülüğünde devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.