Şehit Polisler için Mevlid-i Şerif okundu

BÖLGE GÜNDEMİ 06.04.2018 - 01:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1177+ kez okundu.
 

Şehit Polisler için Mevlid-i Şerif okundu

Ünye Emniyet Müdürlüğü, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehit olan polisler için mevlit okuttu.
  Büyük Camii’nde İkindi Namazı sonrası okutulan mevlide İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, İlçe Polis Merkezi Amiri İbrahim Yıldız,İlçe Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk, şube müdürleri, polis memurları ve vatandaşlar katıldı. 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda, Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu. Şehit polisler için duaların okunduğu program, Ünye Emniyet Müdürlüğü tarafından lokum dağıtımıyla son buldu.  
Ünye Emniyet Müdürlüğü, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehit olan polisler için mevlit okuttu.

 

Büyük Camii’nde İkindi Namazı sonrası okutulan mevlide İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, İlçe Polis Merkezi Amiri İbrahim Yıldız,İlçe Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk, şube müdürleri, polis memurları ve vatandaşlar katıldı.

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda, Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu. Şehit polisler için duaların okunduğu program, Ünye Emniyet Müdürlüğü tarafından lokum dağıtımıyla son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.