Selden Mahsur Kalan 165 İşçi Kurtarıldı

ASAYİŞ 09.08.2018 - 10:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2105+ kez okundu.
 

Selden Mahsur Kalan 165 İşçi Kurtarıldı

Ordu’da sel nedeniyle bir tekstil fabrikasında mahsur kalan 165 işçi kurtarıldı.
Ünye ilçesi Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, yaptığı açıklamada, sel dolayısıyla ilçedeki bir tekstil fabrikasında 165 kişinin mahsur kaldığını anımsatarak, “Vatandaşlarımızın tahliyesi gerçekleştirildi, hayati tehlikeleri yok, şu anda güvenli yerdeler. Onları evlerine ulaştırmak için de arkadaşlarımız sahada çalışıyorlar.” dedi. İşçilerin iş makineleri yardımıyla bulundukları yerden kurtarıldığını vurgulayan Güney, helikopter desteği de sağlandığını aktardı. Güney, ilçeye bağlı Sarıhalil Mahallesi’nde mahsur kalan vatandaşların ise helikopterle kurtarıldığını dile getirdi.  
Ordu’da sel nedeniyle bir tekstil fabrikasında mahsur kalan 165 işçi kurtarıldı.

Ünye ilçesi Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, yaptığı açıklamada, sel dolayısıyla ilçedeki bir tekstil fabrikasında 165 kişinin mahsur kaldığını anımsatarak, “Vatandaşlarımızın tahliyesi gerçekleştirildi, hayati tehlikeleri yok, şu anda güvenli yerdeler. Onları evlerine ulaştırmak için de arkadaşlarımız sahada çalışıyorlar.” dedi.

İşçilerin iş makineleri yardımıyla bulundukları yerden kurtarıldığını vurgulayan Güney, helikopter desteği de sağlandığını aktardı.

Güney, ilçeye bağlı Sarıhalil Mahallesi’nde mahsur kalan vatandaşların ise helikopterle kurtarıldığını dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.