Sende Ellerini Kirlet

YAŞAM 03.12.2019 - 21:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 893+ kez okundu.
 

Sende Ellerini Kirlet

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte protokol özel eğitim gören öğrencilerimizle kilden şekil oluşturma etkinliği gerçekleştirdi.
  3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Ünye’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ünye Mürrüvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan programla kutlandı. Uniport AVM’de Milli Eğitim Müdürlüğü’nün projesi olan “Bu Hayatta Ben De Varım” Projesi kapsamında “Sen de Ellerini Killet” etkinliği gerçekleştirildi. Kil çamurundan şekiller yapan öğrencilere protokol de eşlik etti. Başta Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı olmak üzere protokol üyeleri öğrencilerle birlikte çamurdan şekiller yaptı. Burada bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, “Özel gereksinimi olan bireylerin yaşamını kolaylaştırmak, yaşam kalitesini arttırmak ve onların hayatla uyumlarını kolaylaştırmak hepimizin ortak görevleri arasında yer almaktadır. Bizler de Sayın Kaymakamımızın talimatlarıyla ‘Bu Hayatta Ben de Varım’ adında bir proje geliştirdik. Burada yaptığımız Sende Ellerini Killet etkinliği de bu proje kapsamında yer almaktadır. Bizler faaliyetlerle özel eğitim gören öğrencilerimizin normal eğitimlerinin yanında hayata sanatla, sporla ve kültürel faaliyetlerle tutunmalarını hep birlikte sağlayacağız. Emeğin, sabrın ve hoşgörünün olduğu her yerde hiçbir engel kalmayacaktır” diye konuştu.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte protokol özel eğitim gören öğrencilerimizle kilden şekil oluşturma etkinliği gerçekleştirdi.

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Ünye’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ünye Mürrüvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan programla kutlandı. Uniport AVM’de Milli Eğitim Müdürlüğü’nün projesi olan “Bu Hayatta Ben De Varım” Projesi kapsamında “Sen de Ellerini Killet” etkinliği gerçekleştirildi. Kil çamurundan şekiller yapan öğrencilere protokol de eşlik etti. Başta Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı olmak üzere protokol üyeleri öğrencilerle birlikte çamurdan şekiller yaptı.

Burada bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, “Özel gereksinimi olan bireylerin yaşamını kolaylaştırmak, yaşam kalitesini arttırmak ve onların hayatla uyumlarını kolaylaştırmak hepimizin ortak görevleri arasında yer almaktadır. Bizler de Sayın Kaymakamımızın talimatlarıyla ‘Bu Hayatta Ben de Varım’ adında bir proje geliştirdik. Burada yaptığımız Sende Ellerini Killet etkinliği de bu proje kapsamında yer almaktadır. Bizler faaliyetlerle özel eğitim gören öğrencilerimizin normal eğitimlerinin yanında hayata sanatla, sporla ve kültürel faaliyetlerle tutunmalarını hep birlikte sağlayacağız. Emeğin, sabrın ve hoşgörünün olduğu her yerde hiçbir engel kalmayacaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.