“Şenlik için şehit haberi gizlenmek istendi”

BÖLGE GÜNDEMİ 19.07.2019 - 09:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2458+ kez okundu.
 

“Şenlik için şehit haberi gizlenmek istendi”

CHP’li Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Salih Altuntaş'ın şehit olduğu gün yaşanan bir olayı kamuoyu ile paylaştı.
Adıgüzel; “Salih şehit olduğu gün, Perşembe Yaylası’nda şenlikler vardı. Bazıları şahadet haberi şenlik sonrasına bırakılsın ve şenlik normal seyrinde devam etsin istedi. Buna engel olduk” dedi.   CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Hakkari’de, 10 gün önce PKK’lı teröristlerce askeri araca düzenlenen, 2 askerin şehit olduğu saldırıda ağır yaralanarak tedavi gördüğü GATA’da şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Salih Altuntaş (24) ile ilgili şok bir yazıyı kaleme aldı. Altuntaş’ın şehit olduğu gün Perşembe Yaylası’nda şenlikler olduğu gerekçesiyle şehit haberinin gizlemeye çalışıldığını ileri süren Adıgüzel, şu ifadelerde bulundu: “Şehit olduğu gün, Salih’in baba ocağı olan ilçede, Aybastı’nın Perşembe Yaylası’nda şenlikler vardı. Bazıları şahadet haberi şenlik sonrasına bırakılsın ve şenlik normal seyrinde devam etsin istedi. Salih’in şehit olduğundan haberi olduğu halde, duymazdan ve bilmezden gelmeye kalktı. Hem milletvekillerini hem de Büyükşehir Belediye Başkanını durumdan haberdar ederek buna engel olduk. Her fırsatta şehit ve gazi dostu gibi medyaya görüntü verenlerin, Salih’e bu vefasızlığı rahatlıkla yapmaya kalkışması aleni bir riyakârlık değil midir?” edeceğiz.” 
CHP’li Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Salih Altuntaş'ın şehit olduğu gün yaşanan bir olayı kamuoyu ile paylaştı.

Adıgüzel; “Salih şehit olduğu gün, Perşembe Yaylası’nda şenlikler vardı. Bazıları şahadet haberi şenlik sonrasına bırakılsın ve şenlik normal seyrinde devam etsin istedi. Buna engel olduk” dedi.

 

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Hakkari’de, 10 gün önce PKK’lı teröristlerce askeri araca düzenlenen, 2 askerin şehit olduğu saldırıda ağır yaralanarak tedavi gördüğü GATA’da şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Salih Altuntaş (24) ile ilgili şok bir yazıyı kaleme aldı. Altuntaş’ın şehit olduğu gün Perşembe Yaylası’nda şenlikler olduğu gerekçesiyle şehit haberinin gizlemeye çalışıldığını ileri süren Adıgüzel, şu ifadelerde bulundu: “Şehit olduğu gün, Salih’in baba ocağı olan ilçede, Aybastı’nın Perşembe Yaylası’nda şenlikler vardı. Bazıları şahadet haberi şenlik sonrasına bırakılsın ve şenlik normal seyrinde devam etsin istedi. Salih’in şehit olduğundan haberi olduğu halde, duymazdan ve bilmezden gelmeye kalktı. Hem milletvekillerini hem de Büyükşehir Belediye Başkanını durumdan haberdar ederek buna engel olduk. Her fırsatta şehit ve gazi dostu gibi medyaya görüntü verenlerin, Salih’e bu vefasızlığı rahatlıkla yapmaya kalkışması aleni bir riyakârlık değil midir?” edeceğiz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.