Seri katil korona virüse yakalandı

ASAYİŞ 14.09.2020 - 09:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1605+ kez okundu.
 

Seri katil korona virüse yakalandı

Ordu’da farklı tarihlerde 8 kişiyi öldürdüğü ve gasp gerekçesiyle hakkında 6 dosya hazırlanan tutuklu sanık Mehmet Ali Çayıroğlu, korona virüse yakalandığı için duruşmaya katılamadı.
Akkuş ilçesi Çamalan Mahallesi'nde 9 Ağustos 2018'de bir evden gasp yapıldığı ihbarı üzerine güvenlik güçlerinin koordineli çalışmasıyla gözaltına alınan Mehmet Ali Ç, "yağma, hırsızlık ve kasten öldürme" suçlamasıyla cezaevine gönderilmişti. Olaylarla bağlantılı oldukları iddia edilen ve Mehmet Ali Ç'nin evinde yakalanan Y.F.G. ve F.A. ise hakimlikçe serbest bırakıldı, Samsun'da şarküteri işleten ortağı M.T. de tutuklandı.  Ünye Cumhuriyet Başsavcılığınca, Mehmet Ali Ç. hakkında 8 kişiyi farklı tarihlerde öldürdüğü iddiasıyla 5, gasp olaylarıyla ilgili de bir olmak üzere 6 dosya hazırlandı. Duruşmaya katılmadı Elazığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan Mehmet Ali Ç'nin, aynı ilçeye bağlı Ormancık Mahallesi'nde Dursun Kurt'un öldürülmesine ilişkin davada yargılanmasına başlandı. Sanık Mehmet Ali Ç'nin "yangın çıkartmak suretiyle eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme" suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk duruşması, Ünye Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.  Duruşmaya Elazığ'da tutuklu bulunan ve yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle karantinaya alınan sanık katılmadı. Salonda hazır bulunan sanık avukatı, daha sonra savunma yapacağını söyledi. Mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.
Ordu’da farklı tarihlerde 8 kişiyi öldürdüğü ve gasp gerekçesiyle hakkında 6 dosya hazırlanan tutuklu sanık Mehmet Ali Çayıroğlu, korona virüse yakalandığı için duruşmaya katılamadı.

Akkuş ilçesi Çamalan Mahallesi'nde 9 Ağustos 2018'de bir evden gasp yapıldığı ihbarı üzerine güvenlik güçlerinin koordineli çalışmasıyla gözaltına alınan Mehmet Ali Ç, "yağma, hırsızlık ve kasten öldürme" suçlamasıyla cezaevine gönderilmişti. Olaylarla bağlantılı oldukları iddia edilen ve Mehmet Ali Ç'nin evinde yakalanan Y.F.G. ve F.A. ise hakimlikçe serbest bırakıldı, Samsun'da şarküteri işleten ortağı M.T. de tutuklandı.  Ünye Cumhuriyet Başsavcılığınca, Mehmet Ali Ç. hakkında 8 kişiyi farklı tarihlerde öldürdüğü iddiasıyla 5, gasp olaylarıyla ilgili de bir olmak üzere 6 dosya hazırlandı.

Duruşmaya katılmadı

Elazığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan Mehmet Ali Ç'nin, aynı ilçeye bağlı Ormancık Mahallesi'nde Dursun Kurt'un öldürülmesine ilişkin davada yargılanmasına başlandı. Sanık Mehmet Ali Ç'nin "yangın çıkartmak suretiyle eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme" suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk duruşması, Ünye Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.  Duruşmaya Elazığ'da tutuklu bulunan ve yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle karantinaya alınan sanık katılmadı. Salonda hazır bulunan sanık avukatı, daha sonra savunma yapacağını söyledi. Mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.