Sevdikleriniz için sigarayı bırakın!

SAĞLIK 17.02.2020 - 22:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2085+ kez okundu.
 

Sevdikleriniz için sigarayı bırakın!

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu, sigara kullanmanın vatandaşların sağlığını tehdit ettiğini, sigara kullanımıyla mücadele edilerek önlenmesi gereken bir sorun olduğunu söyledi.
Sigara bağımlılığı ile ilgili açıklama yapan Kasapoğlu, aktif ve pasif sigara içiciliğinin ölümlere, hastalıklara, sakatlıklara ve psikolojik sorunlara neden olarak bireylerin ve toplumun sağlığını tehdit ettiğini vurguladı.     Sigarayı bırakmak isteyen vatandaşların ALO 171 Sigara Bırakma Danışma Hattını arayarak veya sigara bırakma polikliniklerine başvurarak destek alabileceklerini söyleyen Kasapoğlu, bu polikliniklerin ve sigarayı bıraktırmak için düzenlenen medikal tedavilerin tamamen ücretsiz olduğunu belirtti.     Altınordu’da hizmet veren sigara bırakma poliklinikleri hakkında bilgi veren Kasapoğlu; “Altınordu İlçe Sağlık Müdürlüğü, Ordu Devlet Hastanesi ve Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sigara Bırakma Polikliniklerimiz hizmet vermektedir. Vatandaşlarımızın kaliteli bir hayat sürdürebilmesi, sevdiği insanlarla daha çok zaman geçirebilmesi için sigarayı bırakmalarını öneriyoruz ve sigarayı bırakmak için desteğe ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızı polikliniklerimize bekliyoruz.” dedi.
Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu, sigara kullanmanın vatandaşların sağlığını tehdit ettiğini, sigara kullanımıyla mücadele edilerek önlenmesi gereken bir sorun olduğunu söyledi.

Sigara bağımlılığı ile ilgili açıklama yapan Kasapoğlu, aktif ve pasif sigara içiciliğinin ölümlere, hastalıklara, sakatlıklara ve psikolojik sorunlara neden olarak bireylerin ve toplumun sağlığını tehdit ettiğini vurguladı.

 

 

Sigarayı bırakmak isteyen vatandaşların ALO 171 Sigara Bırakma Danışma Hattını arayarak veya sigara bırakma polikliniklerine başvurarak destek alabileceklerini söyleyen Kasapoğlu, bu polikliniklerin ve sigarayı bıraktırmak için düzenlenen medikal tedavilerin tamamen ücretsiz olduğunu belirtti.

 

 

Altınordu’da hizmet veren sigara bırakma poliklinikleri hakkında bilgi veren Kasapoğlu; “Altınordu İlçe Sağlık Müdürlüğü, Ordu Devlet Hastanesi ve Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sigara Bırakma Polikliniklerimiz hizmet vermektedir. Vatandaşlarımızın kaliteli bir hayat sürdürebilmesi, sevdiği insanlarla daha çok zaman geçirebilmesi için sigarayı bırakmalarını öneriyoruz ve sigarayı bırakmak için desteğe ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızı polikliniklerimize bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.