Sezonun son maçına çıkıyor !

07.04.2018 - 12:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1864+ kez okundu.
 

Sezonun son maçına çıkıyor !

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Ünye 1957 Spor, 2017-2018 sezonun son maçında bugün 15.00’da Sinopspor’u konuk edecek. Yeşil beyazlıların Basın Sözcüsü Erhan Eren, sezonun son maçına taraftarları davet etti.
Ünye 1957 Spor Eren, gazetemize özel yaptığı açıklamada; ligi ikinci bitirdiklerini, bununla da yetinemeyeceklerini ancak, bundan bir başarısızlık öyküsü yaratmanın da mümkün olmadığını söyledi. -“Asıl peşinde olduğumuz iş şehirdeki futbol ateşini yeniden yakmaktı”- Asıl hedeflerinin şehirdeki futbol ateşini yakmak olduğunu ifade eden Eren, “Ligin 26. ve son haftasında Sinopspor ile kendi saha ve seyircimiz önünde karşılaşacağız ve ligi bitireceğiz. Son karşılaşmamızı 7 Nisan Cumartesi Günü (bugün) 15.00’da Ünye Şehir Stadında oynayacağız.  Bu sezon 1957 Spor açısından olumlu ve verimli bir sezon geçirdik ve lige çıktığımız ilk yılda ligi ikinci bitireceğiz. Yıllardır mücadele veren takımların olduğu bir ligde ligi ikinci bitirmek bir başarıdır. Bunda Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’ın bize koyduğu hedef noktasında asıl peşinde olduğumuz iş şehirdeki futbol ateşini yeniden yakmaktı. Bu kültürü yeniden oturtmaktı.” dedi. -“İkincilikle tabi ki yetinmeyeceğiz”- İkincilikle yetinmeyeceğini belirten Erhan Eren, şunları söyledi: “Sportif manada biz ikincilikle tabi ki yetinmeyeceğiz. Ama bundan bir başarısızlık öyküsü yaratmakta mümkün değildir. Bu sezonda bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza, Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’a ki sezon başından bu yana başkanımız için arkamızdaki dağ dedik, bizim önümüze koyduğu bir projeydi. Kendisine teşekkür ediyorum. Kulüp Başkanımız Abdullah Sarı’ya, tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza, bir sezon boyu hiç susmadan yağmur çamur demeden yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yıl Ünye 1957 Spor ailesine katılan sporcularımızın tamamına teşekkür ediyorum. Ayrıca Şaban Akbaş ağabeyimize Allah’tan rahmet diliyorum.” Lig bitiminde statü gereği oynayacakları play out maçına hazır olduklarını ifade eden Erhan Eren, Fatsa Belediyespor’u da tebrik ederek play off karşılaşmasında başarılar diledi.   
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Ünye 1957 Spor, 2017-2018 sezonun son maçında bugün 15.00’da Sinopspor’u konuk edecek. Yeşil beyazlıların Basın Sözcüsü Erhan Eren, sezonun son maçına taraftarları davet etti.

Ünye 1957 Spor Eren, gazetemize özel yaptığı açıklamada; ligi ikinci bitirdiklerini, bununla da yetinemeyeceklerini ancak, bundan bir başarısızlık öyküsü yaratmanın da mümkün olmadığını söyledi.

-“Asıl peşinde olduğumuz iş şehirdeki futbol ateşini yeniden yakmaktı”-

Asıl hedeflerinin şehirdeki futbol ateşini yakmak olduğunu ifade eden Eren, “Ligin 26. ve son haftasında Sinopspor ile kendi saha ve seyircimiz önünde karşılaşacağız ve ligi bitireceğiz. Son karşılaşmamızı 7 Nisan Cumartesi Günü (bugün) 15.00’da Ünye Şehir Stadında oynayacağız.  Bu sezon 1957 Spor açısından olumlu ve verimli bir sezon geçirdik ve lige çıktığımız ilk yılda ligi ikinci bitireceğiz. Yıllardır mücadele veren takımların olduğu bir ligde ligi ikinci bitirmek bir başarıdır. Bunda Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’ın bize koyduğu hedef noktasında asıl peşinde olduğumuz iş şehirdeki futbol ateşini yeniden yakmaktı. Bu kültürü yeniden oturtmaktı.” dedi.

-“İkincilikle tabi ki yetinmeyeceğiz”-

İkincilikle yetinmeyeceğini belirten Erhan Eren, şunları söyledi:

“Sportif manada biz ikincilikle tabi ki yetinmeyeceğiz. Ama bundan bir başarısızlık öyküsü yaratmakta mümkün değildir. Bu sezonda bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza, Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’a ki sezon başından bu yana başkanımız için arkamızdaki dağ dedik, bizim önümüze koyduğu bir projeydi. Kendisine teşekkür ediyorum. Kulüp Başkanımız Abdullah Sarı’ya, tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza, bir sezon boyu hiç susmadan yağmur çamur demeden yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yıl Ünye 1957 Spor ailesine katılan sporcularımızın tamamına teşekkür ediyorum. Ayrıca Şaban Akbaş ağabeyimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

Lig bitiminde statü gereği oynayacakları play out maçına hazır olduklarını ifade eden Erhan Eren, Fatsa Belediyespor’u da tebrik ederek play off karşılaşmasında başarılar diledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.