Şiarımız Şehre Hizmet İnsana Hürmet

BÖLGE GÜNDEMİ 08.11.2020 - 20:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1055+ kez okundu.
 

Şiarımız Şehre Hizmet İnsana Hürmet

Klasik Belediyecilik hizmetlerini kesintisiz sürdüren Altınordu Belediyesi İnsana hizmet ve hürmet eden Belediyecilik anlayışı doğrultusunda toplumsal ve sosyal farkındalık etkinlikleri ile de toplumun her kesiminin hayatlarına ve gönüllerine dokunmaya devam ediyor.
  Altınordu Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan ve lösemi tedavisi gören yavrularımızla  farkındalık Günü’nde yüreklerimizi birleştirdik. LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZI UNUTMADIK Altınordu Belediyesi, aileleri ve anne baba adaylarını çocuk kanserlerine karşı bilinçlendirmek, löseminin yaygınlığı ve tedavi edilebilirliği konularına, lösemi tedavisi gören çocukların moral ve motivasyonunun sevgiyle yüksek tutulmasının önemine dikkat çekmek adına düzenlenen “Lösemili Çocuklar Haftası”nda lösemi hastalığı ile mücadele eden çocukları unutmadı. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in talimatı ile hazırlanan oyuncaklar Belediyemiz ekipleri tarafından evlerinde ziyaret edilen Lösemi hastası çocuklara ulaştırıldı. Aileleri ziyaret eden ekiplerimiz çocuklara Başkanı Aşkın TÖREN’in selamlarını, geçmiş olsun dilekleri ile hediyelerini takdim ettiler. BAŞKAN TÖREN "ÇOCUKLARIMIZIN ELLERİNDEN TUTALIM VE ONLARI YALNIZ BIRAKMAYALIM" Başkan Aşkın TÖREN etkinlikle ilgili yaptığı değerlendirmede hem topluma hem de lösemili çocuklara ve ailelerine "Tedavisi 3 yıl süren, bu süre içerisinde yaşama tutunmaya çalışan çocuklarımızın ellerinden tutalım ve onları yalnız bırakmayalım. Bu hafta vesilesiyle lösemiyle mücadelede minik yüreklerin yanında yer almanın en büyük ve en etkili güç olduğuna inanıyorum." mesajını iletti. Evlerinde ziyaret edilen lösemili çocukların aileleri kendilerini unutmayan ve çocuklarına bu zor gülerinde moral aşılayan zarif davranışı nedeniyle Başkan Aşkın TÖREN’e teşekkürlerini ilettiler.  
Klasik Belediyecilik hizmetlerini kesintisiz sürdüren Altınordu Belediyesi İnsana hizmet ve hürmet eden Belediyecilik anlayışı doğrultusunda toplumsal ve sosyal farkındalık etkinlikleri ile de toplumun her kesiminin hayatlarına ve gönüllerine dokunmaya devam ediyor.

 

Altınordu Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan ve lösemi tedavisi gören yavrularımızla  farkındalık Günü’nde yüreklerimizi birleştirdik.

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZI UNUTMADIK

Altınordu Belediyesi, aileleri ve anne baba adaylarını çocuk kanserlerine karşı bilinçlendirmek, löseminin yaygınlığı ve tedavi edilebilirliği konularına, lösemi tedavisi gören çocukların moral ve motivasyonunun sevgiyle yüksek tutulmasının önemine dikkat çekmek adına düzenlenen “Lösemili Çocuklar Haftası”nda lösemi hastalığı ile mücadele eden çocukları unutmadı.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in talimatı ile hazırlanan oyuncaklar Belediyemiz ekipleri tarafından evlerinde ziyaret edilen Lösemi hastası çocuklara ulaştırıldı. Aileleri ziyaret eden ekiplerimiz çocuklara Başkanı Aşkın TÖREN’in selamlarını, geçmiş olsun dilekleri ile hediyelerini takdim ettiler.

BAŞKAN TÖREN "ÇOCUKLARIMIZIN ELLERİNDEN TUTALIM VE ONLARI YALNIZ BIRAKMAYALIM"

Başkan Aşkın TÖREN etkinlikle ilgili yaptığı değerlendirmede hem topluma hem de lösemili çocuklara ve ailelerine "Tedavisi 3 yıl süren, bu süre içerisinde yaşama tutunmaya çalışan çocuklarımızın ellerinden tutalım ve onları yalnız bırakmayalım. Bu hafta vesilesiyle lösemiyle mücadelede minik yüreklerin yanında yer almanın en büyük ve en etkili güç olduğuna inanıyorum." mesajını iletti.

Evlerinde ziyaret edilen lösemili çocukların aileleri kendilerini unutmayan ve çocuklarına bu zor gülerinde moral aşılayan zarif davranışı nedeniyle Başkan Aşkın TÖREN’e teşekkürlerini ilettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.