Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

BÖLGE GÜNDEMİ 11.10.2020 - 22:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1536+ kez okundu.
 

Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile 19 ilçede başlatılan sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı tamamlanan, Altınordu ilçesine bağlı Kayabaşı mahallesi yolunda, sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Toplam uzunluğu 1.3 km olan yol tamamlandığında konforu yüksek ve güvenli bir yapıya kavuşmuş olacak.     “19 İLÇEDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”     Toplam uzunluğunun 1.3 km olan yolun kısa süre içinde tamamlanacağı vurgulayan Büyükşehir Genel Sekreteri Coşkun Alp, “İklim olarak yoğun yağış alan bir coğrafyada yaşıyoruz. Yaz mevsiminde çalışma günleri çok az. Verimli bir asfalt sezonu için tüm planlamalarımızı önceden yapmıştık. Bu plan dahilinde altyapısı tamamlanan ilçe mahalle ve grup yollarımızda asfalt ve beton çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlıyoruz. Bu kapsamda Altınordu ilçesi Kayabaşı mahallemizde ekiplerimiz tarafından altyapısı tamamlanan 1.3 km’lik bir yol ağında sıcak asfalt çalışmalarına başladılar. Yıllardır mahalle sakinlerimizin özlemle beklediği bu çalışma kısa süre içinde bitirilecek. Buradaki çalışmalar tamamlandığında 1,3 km uzunluğundaki yol, standardı yüksek, güvenli ve konforlu bir yapıya kavuşmuş olacak” dedi.​
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile 19 ilçede başlatılan sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı tamamlanan, Altınordu ilçesine bağlı Kayabaşı mahallesi yolunda, sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Toplam uzunluğu 1.3 km olan yol tamamlandığında konforu yüksek ve güvenli bir yapıya kavuşmuş olacak.

 

 

“19 İLÇEDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

 

 

Toplam uzunluğunun 1.3 km olan yolun kısa süre içinde tamamlanacağı vurgulayan Büyükşehir Genel Sekreteri Coşkun Alp, “İklim olarak yoğun yağış alan bir coğrafyada yaşıyoruz. Yaz mevsiminde çalışma günleri çok az. Verimli bir asfalt sezonu için tüm planlamalarımızı önceden yapmıştık. Bu plan dahilinde altyapısı tamamlanan ilçe mahalle ve grup yollarımızda asfalt ve beton çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlıyoruz. Bu kapsamda Altınordu ilçesi Kayabaşı mahallemizde ekiplerimiz tarafından altyapısı tamamlanan 1.3 km’lik bir yol ağında sıcak asfalt çalışmalarına başladılar. Yıllardır mahalle sakinlerimizin özlemle beklediği bu çalışma kısa süre içinde bitirilecek. Buradaki çalışmalar tamamlandığında 1,3 km uzunluğundaki yol, standardı yüksek, güvenli ve konforlu bir yapıya kavuşmuş olacak” dedi.​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.