Sıcak Çorbalar İç Isıtacak

YAŞAM 07.11.2021 - 12:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1482+ kez okundu.
 

Sıcak Çorbalar İç Isıtacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kış aylarında vatandaşların ve üniversite öğrencilerinin içini ısıtacak sıcak çorba ikramı yeniden başlıyor.
    Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde vatandaşların yoğun bulunduğu caddelerde kurduğu stantlarla ve üniversite öğrencileri için kampüse konuşlandırılan mobil mutfak tırı ile kış boyu sıcak çorba ikramı yapıyordu. Vatandaşlar ve öğrenciler tarafından sevilen bu uygulama pandemi arası ardından tekrar uygulamaya konuluyor.           PAZAR ESNAFININ VE VATANDAŞLARIN İÇİ ISINACAK       Buharalı Şeyh Şakir Efendi Aşevinde Büyükşehir Belediyesi ekiplerince özenle hazırlanan sıcak çorbalar vatandaşlarla buluşturulmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda ekipler, yaya trafiğinin en yoğun olduğu Ceren Özdemir Meydanı’nda; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma Pazarı olarak adlandırılan pazar alanlarında kuracağı stantlar ile hem pazar esnafının hem de vatandaşın içini ısıtacak.           Pazar yerlerinde ve Ceren Özdemir Meydanı’nda uygulamaya başlanacak olan çorba ikramı, 15 Kasım itibariyle vatandaşların hizmetine sunulacak.        ÖĞRENCİLERE DERS ARASI ÇORBA MOLASI       Yine “Ders Arası Çorba Molası” adı altında uygulanacak olan çalışmayla da Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesine gönderilen mobil mutfak tırında öğrencilere sıcak çorba ikramı yapılacak. Uygulandığı dönemde öğrenciler tarafından sevilen bu çalışma ile ders arasında içini ısıtmak isteyen öğrencilerin mobil mutfak tırını ziyaret etmesi yeterli olacak.           8 Kasım Pazartesi itibariyle 1. ve 2. öğretim öğrencileri için planlamaya alınan uygulama hafta içi her gün 8.00 ile 10.00 saatleri arasında ve 18.00 ile 21.00 saatleri arasında öğrencilerin hizmetine sunulacak.                    
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kış aylarında vatandaşların ve üniversite öğrencilerinin içini ısıtacak sıcak çorba ikramı yeniden başlıyor.

 

 

Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde vatandaşların yoğun bulunduğu caddelerde kurduğu stantlarla ve üniversite öğrencileri için kampüse konuşlandırılan mobil mutfak tırı ile kış boyu sıcak çorba ikramı yapıyordu. Vatandaşlar ve öğrenciler tarafından sevilen bu uygulama pandemi arası ardından tekrar uygulamaya konuluyor.

 

 

 

 

 

PAZAR ESNAFININ VE VATANDAŞLARIN İÇİ ISINACAK

 

 

 

Buharalı Şeyh Şakir Efendi Aşevinde Büyükşehir Belediyesi ekiplerince özenle hazırlanan sıcak çorbalar vatandaşlarla buluşturulmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda ekipler, yaya trafiğinin en yoğun olduğu Ceren Özdemir Meydanı’nda; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma Pazarı olarak adlandırılan pazar alanlarında kuracağı stantlar ile hem pazar esnafının hem de vatandaşın içini ısıtacak.

 

 

 

 

 

Pazar yerlerinde ve Ceren Özdemir Meydanı’nda uygulamaya başlanacak olan çorba ikramı, 15 Kasım itibariyle vatandaşların hizmetine sunulacak. 

 

 

 

ÖĞRENCİLERE DERS ARASI ÇORBA MOLASI

 

 

 

Yine “Ders Arası Çorba Molası” adı altında uygulanacak olan çalışmayla da Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesine gönderilen mobil mutfak tırında öğrencilere sıcak çorba ikramı yapılacak. Uygulandığı dönemde öğrenciler tarafından sevilen bu çalışma ile ders arasında içini ısıtmak isteyen öğrencilerin mobil mutfak tırını ziyaret etmesi yeterli olacak.

 

 

 

 

 

8 Kasım Pazartesi itibariyle 1. ve 2. öğretim öğrencileri için planlamaya alınan uygulama hafta içi her gün 8.00 ile 10.00 saatleri arasında ve 18.00 ile 21.00 saatleri arasında öğrencilerin hizmetine sunulacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.