Sofralar Boş Kalmıyor, Çocuklar Üşümüyor

BÖLGE GÜNDEMİ 17.02.2021 - 14:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1448+ kez okundu.
 

Sofralar Boş Kalmıyor, Çocuklar Üşümüyor

Kent genelinde kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan yardımlarını hızlandırarak seferberlik ilan etti.
19 ilçede çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, olumsuz hava şartlarına rağmen gıda paketi ve aşevinde pişirilen sıcak yemekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor. Vatandaşın sofrasını boş bırakmayan Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda soğuk havanın şiddetini artırdığı bu günlerde yakacak, soba ve kıyafet yardımı da yapıyor.     “KAR-KIŞ DEMEDEN VATANDAŞLARIMIZA ULAŞIYORUZ”     Öncesinde ve bugün olduğu gibi bundan sonraki günlerde de yardımların artırılarak devam edeceğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “Soğuk kış günlerinde vatandaşlarımızın sofrasının boş kalmaması ve üşümeleri için ayrı bir gayret içerisindeyiz” dedi.     Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:     “Kent genelinde etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte ekiplerimiz kar-kış demeden vatandaşlarımıza sıcak yemeğini ve gıda paketini ulaştırıyor. Soğuk havanın da etkisini göstermesiyle birlikte ihtiyaç duyulan vatandaşlarımıza soba, yakacak ve kıyafet yardımı da yapıyoruz. Soğuk kış günlerinde vatandaşlarımızın sofrasının boş kalmaması ve üşümeleri için ayrı bir gayret içerisindeyiz. Ekiplerimiz olumsuz hava şartlarına rağmen vatandaşlarımıza tek tek ulaşarak ihtiyaçlarını titizlikle gideriyorlar. Öncesinde ve bugün olduğu gibi bundan sonraki günlerde de yardımlarımızı artırarak devam ettireceğiz.”    
Kent genelinde kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan yardımlarını hızlandırarak seferberlik ilan etti.

19 ilçede çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, olumsuz hava şartlarına rağmen gıda paketi ve aşevinde pişirilen sıcak yemekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor. Vatandaşın sofrasını boş bırakmayan Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda soğuk havanın şiddetini artırdığı bu günlerde yakacak, soba ve kıyafet yardımı da yapıyor.

 

 

“KAR-KIŞ DEMEDEN VATANDAŞLARIMIZA ULAŞIYORUZ”

 

 

Öncesinde ve bugün olduğu gibi bundan sonraki günlerde de yardımların artırılarak devam edeceğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “Soğuk kış günlerinde vatandaşlarımızın sofrasının boş kalmaması ve üşümeleri için ayrı bir gayret içerisindeyiz” dedi.

 

 

Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:

 

 

“Kent genelinde etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte ekiplerimiz kar-kış demeden vatandaşlarımıza sıcak yemeğini ve gıda paketini ulaştırıyor. Soğuk havanın da etkisini göstermesiyle birlikte ihtiyaç duyulan vatandaşlarımıza soba, yakacak ve kıyafet yardımı da yapıyoruz. Soğuk kış günlerinde vatandaşlarımızın sofrasının boş kalmaması ve üşümeleri için ayrı bir gayret içerisindeyiz. Ekiplerimiz olumsuz hava şartlarına rağmen vatandaşlarımıza tek tek ulaşarak ihtiyaçlarını titizlikle gideriyorlar. Öncesinde ve bugün olduğu gibi bundan sonraki günlerde de yardımlarımızı artırarak devam ettireceğiz.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.