Soğuk Hava Geliyor

YAŞAM 06.01.2020 - 22:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1570+ kez okundu.
 

Soğuk Hava Geliyor

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü birçok il için yoğun kar yağışı ve şiddetli yağmur alarmı geçti. Kar yağışının etkili olacağı iller arasında Ordu’da yer alırken, sıcaklıklarda daha da azalacak.
Türkiye geç gelen kara kışın etkisi altına girdi. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden arka arkaya kar, fırtına ve şiddetli yağış uyarıları geliyor. Marmara Bölgesi'nde dün akşam başlayan yağışların kar şeklinde devam edeceği açıklandı.   Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelerde, balkanlardan gelen fırtınayla birlikte yağışlı havanın tüm yurtta etkili olacağını kar yağışının bazı bölgelerde yarım metreyi geçeceği uyarısında bulunuldu.   Yağışlı havanın etkisi altında kalacak yerlerden biri de Ordu olacak. Özellikle Salı akşam ve Çarşamba sabah saatlerinden itibaren etkili olacak olan yağışlar, sahil kesiminde kuvvetli yağmur, Akkuş, Aybastı, Kabadüz, Gölköy, Gürgentepe, Korgan, Kumru ve Mesudiye gibi ilçelerde kar yağışı şeklinde yağacak. Görülecek yağışlarla birlikte hava sıcaklıkları da eksi derecelere kadar düşecek.
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü birçok il için yoğun kar yağışı ve şiddetli yağmur alarmı geçti. Kar yağışının etkili olacağı iller arasında Ordu’da yer alırken, sıcaklıklarda daha da azalacak.

Türkiye geç gelen kara kışın etkisi altına girdi. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden arka arkaya kar, fırtına ve şiddetli yağış uyarıları geliyor. Marmara Bölgesi'nde dün akşam başlayan yağışların kar şeklinde devam edeceği açıklandı.

 

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelerde, balkanlardan gelen fırtınayla birlikte yağışlı havanın tüm yurtta etkili olacağını kar yağışının bazı bölgelerde yarım metreyi geçeceği uyarısında bulunuldu.

 

Yağışlı havanın etkisi altında kalacak yerlerden biri de Ordu olacak. Özellikle Salı akşam ve Çarşamba sabah saatlerinden itibaren etkili olacak olan yağışlar, sahil kesiminde kuvvetli yağmur, Akkuş, Aybastı, Kabadüz, Gölköy, Gürgentepe, Korgan, Kumru ve Mesudiye gibi ilçelerde kar yağışı şeklinde yağacak. Görülecek yağışlarla birlikte hava sıcaklıkları da eksi derecelere kadar düşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.