Soğuk ve Yağışlı hava yolda

YAŞAM 22.02.2019 - 13:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2410+ kez okundu.
 

Soğuk ve Yağışlı hava yolda

Meteorolojiden alınan bilgilere göre Ordu'da hafta sonu yağışlı ve soğuk bir hava etkili olacak
Cumartesi günü hava sıcaklığının sahil kesiminde 8-9 derece civarında olması tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının yüksek kesimlerde ise sıfırın altına inmesi bekleniyor. Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre Ordu'da bin metrenin üzerindeki yüksek bölgelerde kar yağışının etkili olacağı belirtildi. Karadeniz geneli yağışlı Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, ülke genelinin  parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı  kesimlerinin yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç  kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı öngörülüyor
Meteorolojiden alınan bilgilere göre Ordu'da hafta sonu yağışlı ve soğuk bir hava etkili olacak
Cumartesi günü hava sıcaklığının sahil kesiminde 8-9 derece civarında olması tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının yüksek kesimlerde ise sıfırın altına inmesi bekleniyor. Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre Ordu'da bin metrenin üzerindeki yüksek bölgelerde kar yağışının etkili olacağı belirtildi.
Karadeniz geneli yağışlı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, ülke genelinin  parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı  kesimlerinin yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç  kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı öngörülüyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.