Sokak basketbolu sona erdi

SPOR 16.07.2018 - 22:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2234+ kez okundu.
 

Sokak basketbolu sona erdi

Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen “3x3 Sokak Basketbolu” final müsabakalarıyla sona erdi.
Erkeklerde “Hummel Gelişim” kadınlarda ise “Ünye Gelişim” rakiplerini yenerek turnuvanın şampiyonu oldular. Ünye Belediyesi tarafından 09-16 Temmuz arasında düzenlenen ve 4’ü bayan olmak üzere toplam 16 takımın katıldığı “3x3 Sokak Basketbolu” turnuvası oynanan final müsabakalarıyla sona erdi. Bayanlarda oynanan final müsabakasında “Ünye Gelişim”, rakibi “AKİSDER”i yenerek şampiyon oldu. Erkeklerde ise finalde “Hummel Gelişim” ile “Tavuk Dünyası” karşılaştı. Kıran kırana geçen mücadelede “Hummel Gelişim” rakibini 18-11 yenerek maçın galibi oldu. Turnuva sonunda kızlarda ikinci olan “AKİSDER”e kupa ve madalyalarını Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel takdim ederken, birinci olan “Ünye Gelişim” takımına kupa ve madalyalarını Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar takdim etti.  Erkeklerde ise turnuva üçüncüsü olan “Hummel Veteran”, ikinci olan “Tavuk Dünyası” ve turnuvanın şampiyonu olan “Hummel Gelişim” takımlarına kupa ve madalyalarını Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar takdim ederek dereceye giren takımları, tüm oyuncuları ve maçları yöneten hakemleri tebrik etti. -“Ünye, sporun ve etkinliğin başkentidir”- Ödül töreni sonrası açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Ünye, sporun ve etkinliğin başkentidir. Yaz boyunca hemşerilerimize keyifli dakikalar yarattığımızı düşünüyoruz. 52 gün boyunca Ünye’de şenlik var dedik. Ramazan ayı boyunca Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda devam eden etkinliklerin ardından at yarışı ve güreş organizasyonlarımız devam etti. Sokak Basketbolu ki 4 tanesi bayan olmak kaydıyla 16 takım katıldı. Biraz önce de final müsabakasını izledik. Gördüğümüz kadarıyla izleyicilerimiz ve oynayanlar bundan keyif alıyor. Ben turnuvaya katılan ve derece yapan tüm takımlarımızı ve maçları yöneten hakemlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.  
Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen “3x3 Sokak Basketbolu” final müsabakalarıyla sona erdi.

Erkeklerde “Hummel Gelişim” kadınlarda ise “Ünye Gelişim” rakiplerini yenerek turnuvanın şampiyonu oldular.

Ünye Belediyesi tarafından 09-16 Temmuz arasında düzenlenen ve 4’ü bayan olmak üzere toplam 16 takımın katıldığı “3x3 Sokak Basketbolu” turnuvası oynanan final müsabakalarıyla sona erdi.

Bayanlarda oynanan final müsabakasında “Ünye Gelişim”, rakibi “AKİSDER”i yenerek şampiyon oldu. Erkeklerde ise finalde “Hummel Gelişim” ile “Tavuk Dünyası” karşılaştı. Kıran kırana geçen mücadelede “Hummel Gelişim” rakibini 18-11 yenerek maçın galibi oldu.

Turnuva sonunda kızlarda ikinci olan “AKİSDER”e kupa ve madalyalarını Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel takdim ederken, birinci olan “Ünye Gelişim” takımına kupa ve madalyalarını Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar takdim etti. 

Erkeklerde ise turnuva üçüncüsü olan “Hummel Veteran”, ikinci olan “Tavuk Dünyası” ve turnuvanın şampiyonu olan “Hummel Gelişim” takımlarına kupa ve madalyalarını Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar takdim ederek dereceye giren takımları, tüm oyuncuları ve maçları yöneten hakemleri tebrik etti.

-“Ünye, sporun ve etkinliğin başkentidir”-

Ödül töreni sonrası açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Ünye, sporun ve etkinliğin başkentidir. Yaz boyunca hemşerilerimize keyifli dakikalar yarattığımızı düşünüyoruz. 52 gün boyunca Ünye’de şenlik var dedik. Ramazan ayı boyunca Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda devam eden etkinliklerin ardından at yarışı ve güreş organizasyonlarımız devam etti. Sokak Basketbolu ki 4 tanesi bayan olmak kaydıyla 16 takım katıldı. Biraz önce de final müsabakasını izledik. Gördüğümüz kadarıyla izleyicilerimiz ve oynayanlar bundan keyif alıyor. Ben turnuvaya katılan ve derece yapan tüm takımlarımızı ve maçları yöneten hakemlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.