Son Yolculuğuna Uğurlandı

YAŞAM 11.12.2019 - 11:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1038+ kez okundu.
 

Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın'ın kardeşi Recai Aydın vefat etti.
Hacı İbrahim Aydın ve merhume Fatma Aydın’ın oğulları, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Kanalordu TV ve Ordu Yeni Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Recep Aydın ve Ümit Aydın’ın kardeşleri Recai Aydın’ın cenazesi dün öğle namazına müteakip Orta Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Perşembe Güzelyurt Köyü Hacıoğlu Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenazeye Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Ordu Müftüsü Mürsel Öztürk, sevenleri, gazeteciler, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın'ın kardeşi Recai Aydın vefat etti.


Hacı İbrahim Aydın ve merhume Fatma Aydın’ın oğulları, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Kanalordu TV ve Ordu Yeni Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Recep Aydın ve Ümit Aydın’ın kardeşleri Recai Aydın’ın cenazesi dün öğle namazına müteakip Orta Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Perşembe Güzelyurt Köyü Hacıoğlu Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Ordu Müftüsü Mürsel Öztürk, sevenleri, gazeteciler, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.